Terug naar overzicht

Ook Ik Koop Belgisch voor Vaderdag

Dit weekend vieren we terug Vaderdag! Al dat het harde papa- werk verdient een hartverwarmend cadeau. Check snel onze suggesties van Belgische bodem voor een geweldige papadag!

Ook Ik Koop Belgisch voor Vaderdag

Victor Hunt Gallery

Elke papa mag wel in stijl wonen. Geef de kamer, bureau of misschien mancave van papa een nieuwe look met de meubelen van Victor Hunt Gallery. Van mooie lampen over gezellige lounge stoelen, de smaak van je papa is zeker terug te vinden in dit grote assortiment. Neem hier een kijkje.

Modelo Art

Met een kunstwerk van Modelo Art breng je zeker en vast de grootste glimlach op het gezicht van je vader. Ludo Modelo, een artiest uit Antwerpen uit zijn creativiteit in abstracte kunst. Wat begon met het maken van figuratieve werkjes, breidde al snel uit naar steeds grotere werken. Heb je een voorkeur voor een persoonlijk schilderij met een eigen touch? Vraag het hier aan.

Davidsfonds cultuurmagazine

Papa’s die begaan zijn met cultuur, kunst of geschiedenis in Vlaanderen, kan je misschien plezieren met een abonnement op het Davidsfonds cultuurmagazine . Het magazine brengt je op de hoogte van alle tofste culturele evenementen; verdiept je in kunst, muziek, literatuur en geschiedenis én organiseert daarbovenop cultuurreizen die zeker in smaak zullen vallen. Abonneer hier.

Kensington

Voor Vaderdag mag je papa zich extra gepamperd voelen. Vier deze dag samen in stijl met de hemdjes van Kensington. Gemaakt met 100% katoen en 100% belgische ambacht, zullen zij de kleerkast aanvullen met originele prints. Bekijk hier hun collecties.

Mr. Célestin

Het perfecte accessoire voor je papa: een unieke vlinderdas van Mr. Célestin. In hun ateliers in België wordt elk stuk handgemaakt uit verschillende stoffen. Hout, kurk, katoen of linnen, de collecties van Mr. Célestin kennen geen grenzen. Neem hier een kijkje naar het aanbod.

Ruitertassen

Voor je papa wil je alleen het beste van het beste, en dat vind je hier. Ruitertassen staat voor tijdloos design, hoogstaande kwaliteit en efficiëntie. Bestaande uit Europese materialen en vegetaal gelooid leder, wordt elk product op ecologische wijze geproduceerd sinds 1925. Voor elk beroep heeft Ruitertassen wel iets te bieden. Kies hier het item dat je papa eeuwig zal gebruiken.

Magliamo

Voor de papa’s die echte wielrennerliefhebbers zijn, heeft Magliamo veels te bieden. Geïnspireerd door de wereld van het wielrennen, haar rijke erfgoed aan heroïek, anekdotes en legendes, ontwerpt Magliamo comfortabele kledingstukken. Geproduceerd met 100% Italiaanse merinowol en onderschreven door kampioenen uit de geschiedenisboeken, geef je je papa zijn nieuwe go-to trui. Bekijk hier hun prêt-à-porter lijn.

Fjordson

Geen inspiratie voor een cadeau? Met een Fjordson-horloge zit je altijd goed. Het horlogemerk neemt duurzaamheid hoog in vaandel. Elk product is 100% cruelty-free en geproduceerd met koolstofneutrale materialen. Daarnaast doe je niet alleen een cadeau aan je papa, bij elke aankoop wordt een gift aan een liefdadigheidsorganisatie gedoneerd. Geef je papa een prachtig horloge en draag tevens bij aan een betere wereld! Kies hier het perfecte model uit.

Liftoff: FPV drone racing

Voor de papa's die hun hart verloren hebben aan games, is Liftoff: FPV drone racing zeker een must-have . Met een top-of-the-line vluchtsimulatie, online functionaliteit, onbeperkte drone setups en ontelbare tracks, is Liftoff: FPV Drone Racing van LuGus Studios de ultieme drone race simulator. Bestel hier je eigen game! 

Delvache

Staat je papa graag aan de BBQ, werkt hij graag in de tuin of is hij een klusjesman? Gooi zijn werkkleren maar snel weg en vervang ze door de lederen schorten van Delvache. Bekijk hun assortiment hier

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.