Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Time to get cozy: 10x Belgische knitwear

Time to get cozy: 10x Belgische knitwear

Kruip gezellig in je favoriete knitwear tijdens het frisse winterweer! Maak je garderobe extra knus met deze 100% Belgische merken:

Time to get cozy: 10x Belgische knitwear

Pom Antwerp

Opgericht door de jonge en enthousiaste Marian Delgra. Pom Antwerp is een handgemaakt knitwear brand met een focus op het creëren van ethische en duurzame mode. Perfect voor alle lichaamstypes en met een minimalistische en vrouwelijke elegance.
Ontdek de collectie hier!

LeFilDou

LeFildou is een sociaal project voor vrouwen, door vrouwen. Voor elk kledingstuk dat ze verkopen wordt de volledige opbrengst aan Peruviaanse families geschonken. Hierdoor kunnen de families investeren in onderwijs voor hun kinderen. Jij hebt het stylish warm en een goede daad verricht in één klap. Maak hier deel uit van het prachtige concept!

Tricot Pop

Een kleurrijke trui ontworpen in Antwerpen. Met “Less is more” als slogan focust Tricot Pop vooral op comfort en ontspannen elegantie. Met een trui van Tricot Pop gaat je knuffelfactor de hoogte in. Vind je favoriet hier! 

Jane James Knitwear

Bij Jane James Knitwear kan je prachtige interieurstukken en sjaals vinden, maar het allerbelangrijkst, ook patronen om zelf aan de slag te gaan. Vind jouw toekomstige knitwear hier!

Mouaire

Wat je kan verwachten van jouw Mouaire knitwear is vakmanschap à la couture. Elk kledingstuk wordt met de hand getekend, gekleurd en aangepast voor een echt op maat gemaakte draag ervaring. Een gevoel van tijdloze elegantie zorgt ervoor dat elk item net zo uitzonderlijk is als hun super flatterende pasvorm. Vind hier jouw nieuwe favoriete trui.

Leselles

Het knitwear label dat sjaals maakt van de allerbeste, hoogwaardige en - nog het meest belangrijk- overtollige mohair wol. Alle stukken zijn gemaakt met wol overschotten, hierdoor is elk artikel dat je koopt 100% uniek. Wie wil er nu niet een ‘limited edition’? Wil je graag een minimalistische sjaal in een fris kleurtje, dan ben je hier aan het juiste adres. 

Wolvis

Een breigoed label met poëzie in elke steek. Herkenbare beelden worden herwerkt naar grafische patronen met buitengewone kleurencombinaties. Elke Wolvis wordt lokaal ontworpen, geproduceerd, verkocht en vooral gedragen. Vind je eigen Wolvis attitude hier!

 

 

LN Knits

LN Knits creëert kwalitatief superieure collecties die niet alleen mooi zijn, maar ook fair en duurzaam. Alle breisels zijn handgemaakt door Peruviaanse dorpelingen, hierdoor bouwt de lokale bevolking hoog in de Andes, breisel na breisel aan een comfortabeler leven. Wil jij een deel uitmaken van het project, ontdek het dan hier! 

Pluche Knitwear

Een vrouwelijke warme pull of liever een lekker warme sjaal? Pluche Knitwear heeft alles wat je hartje begeert. De Pluche pull wordt met de hand gemaakt door Nienke Vanderwegenen. Ontdek hier alle mogelijke designs.

Alexa Fairchild

Alexa Fairchild is een modemerk dat in Brussel is opgericht door een vrouwenduo, moeder en dochter. De rode draad van Alexa Fairchild’s collecties zijn gerecyclede kasjmier in originele en sportieve stijlen. Alexa Fairchild brengt warmte en kleur samen in een prachtig geheel. Shop deze knitwear-candy hier!

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.