Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Spott brengt binnenkort interactieve foto’s op deze site!

Spott brengt binnenkort interactieve foto’s op deze site!

Foto's die automatisch weergeven welke producten je erop terugvindt en zo dus makkelijk online kan kopen, dat is wat Spott op deze site aanbiedt. Lees hier meer over de samenwerking met dit innovatieve, Belgische bedrijf.

Spott brengt binnenkort interactieve foto’s op deze site!

Spott is een sterk groeiend Belgisch bedrijf dat over elke foto of video een interactieve laag kan leggen, waardoor de consument kan ontdekken welke producten er in deze foto of video aanwezig zijn. Onderzoek heeft aangetoond dat consumenten makkelijker kopen als ze de producten in de juiste setting zien. Deze trend, ook wel ‘shop the look’ genoemd, is aan een enorme opmars bezig.

Facebook lanceert zijn eigen ‘shop the look’ en neemt dus de leiding in deze nieuwe trend. Wat vandaag reeds kan in Amerika op Facebook en Instagram, komt nu ook richting Europa en België. Deze trend zal ervoor zorgen dat we op een andere manier zullen gaan shoppen. Gedaan met zoeken in lange lijstjes met foto’s van hemdjes. Vind je iets leuks op een website? Dan zal je gewoon kunnen ontdekken wat de producten in de foto’s of video’s zijn en onmiddellijk kunnen bestellen.
 
Ik Koop Belgisch en Spott brengen deze technologie nu samen naar de Belgische markt, zodat we met België een koploper kunnen zijn in Europa en de wereld. Binnenkort zullen alle artiesten, merken en creatieve bedrijven op ikkoopbelgisch.be hun foto’s gratis interactief kunnen maken. In tijden van corona worden zo de krachten gebundeld om samen de lokale creatieve ondernemers een duwtje in de rug geven.

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.