Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Terug naar school in Belgische stijl

Terug naar school in Belgische stijl

1 september staat bijna voor de deur en we weten allemaal wat dat betekent ... Nieuwe schoolspullen aankopen! Wij helpen jou met deze selectie van 10 Belgische merken. Deze leuke designs zorgen ervoor dat jouw kind de stijlvolste van de klas wordt.

Terug naar school in Belgische stijl

Onnolulu

 

Onolulu verkoopt kinderkleding met een leuk motiefje. Onolulu is een sustainable merk. Alles is ontworpen op een eerlijke en duurzame manier. Met deze leuke outfits is je kind zeker voorbereid voor de eerste schooldag! Meer informatie vind je hier.

 

Jeune Premier

Voor leuke lunchboxen en pennenzakken met toffe prints moet je bij Jeune Premier zijn! Dit hippe merk werd gelanceerd door Héléne Fransen. Omdat ze zelf geen leuke rugzak voor haar kind vond, heeft ze er zelf één ontworpen. Jeune Premier staat altijd voor kwaliteit en creativiteit. Wil je ook een hippe brooddoos of pennenzak bestellen voor je kind? Klik dan hier.

Jack piers

Jack Piers is een Belgisch streetstyle merk met een ruim aanbod aan vrolijke schooltassen en sporttassen met speelse prints. De rugzakken zijn allemaal vernoemd naar bekende steden. Zo kan je bijvoorbeeld de rugzak Amsterdam of Paris bestellen. Wil je je kind laten stralen op de eerste schooldag met deze leuke schooltassen? Klik dan hier.

Helen B

Terug naar school met de vrolijke illustraties van Helen B! Helen B’s collectie is handgemaakt en dus ook sustainable. Ze heeft een ruim aanbod aan notitieboekjes en pennenzakken  Ze heeft een ruim aanbod aan notitieboekjes en pennenzakken zodat je kind zeker de belangrijkste notities kan nemen tijdens de les! Meer info vind je hier.

Redopapers

Met de start van het nieuwe schooljaar moet je natuurlijk veel beginnen plannen. Redopapers heeft een breed assortiment aan schrijfwaren, gemaakt van gerecycleerd papier. Zo kan je zowel sustainable als georganiseerd het nieuwe schooljaar ingaan. Klik hier voor meer info.

Papier Touché

Papier Touché geeft papier een tweede leven. Notitieboekjes gemaakt van gerecycleerd papier voor al je belangrijke notities. De voorkant wordtgedrukt bij Papier Touché en de finishing touch wordt gedaan bij kleine lokale ateliers. Meer info vind je hier.

 

Deze schattige rugzakken met dierenprint van Trixie zijn zeker een aanrader voor je kinderen. De inspiratiebron is de fantasie van het kind. Trixie is een duurzaam merk en maakt gebruik van biokatoen. Wil je ook zo’n rugzak bestellen?

Klik hier voor meer informatie.

 

Go Fluo

Eerste schooldag betekent ook veilig naar school. Gaat je kind met de fiets? Zorg er dan voor dat het goed opvallend gekleed is. Met Go Fluo zit je altijd goed! Wil je meer weten klik dan hier.  

Cargo Confetti

Het nieuwe schooljaar betekent ook kleurpotloden aanschaffen. Cargo Confetti heeft inclusieve potloden voor jouw kinderen om mee te spelen. Naast deze inclusieve potloden hebben ze ook nog ‘huidskleur’ pleisters die inclusief zijn voor elk kind. Ze bestaan uit meeredere huidstinten. Cargo Confetti is een winkel voor kinderen met als missie om zo inclusief mogelijk te zijn. De producten op Cargo Confetti zijn liefdevol ontworpen en met zorg gekozen zodat kinderen van kleur, met of zonder beperking, van verschillende culturen of familiesamenstellingen zichzelf kunnen identificeren. Meer info vind je hier.

 

JBC

Back to School met de nieuwe JBC collectie. Dit is een unieke gender neutrale kledingcollectie om  kinderen te ondersteunen in hun dromen, los van stereotypen en sociale verwachtingen. Met deze toffe prints en ambitieuze titels zal jouw kind zeker klaar zijn voor de eerste schooldag! Meer info vind je hier

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.