Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Zo vier je de Belgische feestdag in stijl!

Zo vier je de Belgische feestdag in stijl!

De Belgische feestdag: vier jij ook met ons mee? Vier de Belgische feestdag in stijl. Nu de Belgische feestdag eraan komt, willen wij enkele interessante merken en producten in de schijnwerpers zetten, zodat ook jij de Belgische feestdag kan vieren in Ik koop Belgisch-stijl!

Zo vier je de Belgische feestdag in stijl!

Raphael Charles

Raphael Charles is een Belgisch ontwerper van meubels en interieurobjecten. Zijn uniek interieurstuk ‘multiple original’ bestaat uit houten, magnetische staafjes die je zelf samen kan voegen tot elke gewenste vorm. Een aanrader om je living op te vrolijken in het Belgisch thema! Wil je de rest van de collectie ontdekken? Klik dan hier!

Awardt

Awardt is een duurzaam Belgisch accessoiremerk dat gebruikt maakt van upcycling. Zo is deze Belgische tas herwerkt van een dweil naar een handige tote bag. Dus helemaal in thema voor onze Belgische feestdag! Wil je deze totebag ook snel scoren? Klik dan hier.

Veritas

Naar aanleiding van het EK voetbal heeft Veritas een nieuwe collectie uitgebracht, speciaal voor de Belgische voetbalfans. De collectie omvat een verzameling van shorts en sjaals in onze Belgische driekleur. Bestellen kan hier.

STRØM Clothing

Voor leuke t-shirts in een Belgisch thema moet je bij het duurzame Belgische merk STRØM zijn! De kleding is gemaakt uit organisch katoen en gerecycleerd polyester. Van elke aankoop gaat een deel van de opbrengst naar een sociaal initiatief dat kinderen toelaat te spelen. Bestel je t-shirt hier.

Sylvain Willenz

Sylvain Willenz is een Belgische interieurontwerper die zich specialiseert in verlichting en meubels. Met zijn stijlvolle verlichting in de kleuren van de Belgische vlag zit je altijd goed. Wil je meer zien van zijn tijdloze ontwerpen, klik dan hier.

JS Just So

Op zoek naar een uniek juweel? Probeer dan zeker de wearable art pieces van JS Just So. Opgericht door Jasbir Sandhu wil deze collectie België nog eens op de kaart zetten. Wil jij ook zo’n gouden juweel? Klik dan hier!

Bshirt

Bshirt staat voor t-shirts met toffe illustraties in het Belgisch thema, denk aan patronen met frietjes, het atomium of de slogan United states of Belgium. Klik hier en vier de Belgische feestdag in stijl! 

Belle Callie

Belle Callie is een duurzaam Belgisch merk dat handgemaakte juwelen verkoopt. Een echte aanrader zijn hun kleurrijke Lolita oorbellen, handgemaakt uit houten kralen en polyester. Wil jij ook schitteren met deze juwelen? Klik dan hier!

Monty's accessories

Met de unieke sokken van Monty’s accessories kan je je nationale trots zichtbaar maken. Maar je kan de Belgium Capsule giftbox uiteraard ook als cadeau schenken. Wil je meer weten? Klik dan hier!

Expo Belgisch design

In Brussel kan je momenteel genieten van de Belgisch Design Expo. Je kan er de geschiedenis van Belgisch design door de jaren heen kennen aan de hand van werken van zowat alle grote namen uit ons rijk designverleden. Klik hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.