Terug naar overzicht

Ook Ik Koop Belgisch voor Moederdag

De mooiste zondag van het jaar is aangekomen voor alle mama’s. Weet je niet wat te geven als cadeau? Wij geven je graag een dosis inspiratie mee!

Ook Ik Koop Belgisch voor Moederdag

Love Sundaily

Nu het warme weer steeds dichter om de hoek loert, kan je eens kijken bij de collecties van Love Sundaily. De nieuwe all-velour kledinglijn, is gecreëerd met stoffen afkomstig uit het zonnige Madrid. Geef je mama het mooiste zondagsgevoel met hun comfortabele kleedjes. Kies hier haar favoriete kleur uit en laat ze stralen met haar nieuwe look. 

Ruth Van de steene

Toon extra waardering voor al het harde mama-werk met één van de werkjes van schrijfster Rune Van de steene. Een Gentse schrijfster en activiste voor het goede leven! Haar postkaarten, woordtegels, poëziebundels zullen het hartje van je mama meteen vertroetelen. Maak hier keuze uit één van haar werken.

Atelier P

Voor de vrolijke zonneschijn in huis, hoort ook een vrolijk kunstwerk. In Atelier P creëert Pascale Van Eycken haar abstracte en kleurrijke schilderijen, met gebruik van een mix van vele materialen. Uit haar hele collectie vind je zeker en vast datgene waar je mama versteld van zal staan. Heb je liever een gepersonaliseerd kunstwerk? Vraag het hier aan.

Fence tuinmagazine

Is je mama gebeten door de natuur? Dan hebben wij iets dat haar dagje compleet kan maken. Genieten na een dag werken in de tuin doe je met een abonnement op Fence Tuinmagazine. Dé gids en inspiratiebron waarmee je moeder haar passie voor tuinieren verder kan uitbreiden. Vol tips, weetjes en inspiratie. Abonneer hier.

Cinéart

Indien je mama een filmfanaat is, kan je haar verrassen met een video on demand via Cinéart. De filmdistributeur zorgt sinds 1975 voor de mooiste films met voor ieder wat wil. Kies hier de geschikte film voor haar uit!

Marylène Madou

Gebaseerd op eigen tekeningen, schilderijen en digitale illustraties maakt Marylène Madou de fijnste sjaals. Om de mama’s extra in de watten te leggen houdt Marylène een speciale actie. Koop je een sjaal uit haar collectie, dan krijg je 25% korting. Kies hier.

Design for resilience

Iedereen verzorgt zich wel graag, maar chemicaliën en afval zijn niet goed voor zowel je gezondheid als de planeet. Het Brusselse atelier Design for resilience, heeft hiervoor een oplossing. Vanessa Colignon creëerde de zero-waste textiel reinigingsartikelen die meer ecologische verantwoord zijn. Haar aanbod varieert van wasbare make-up doekjes tot mondmaskers. Kies hier je product uit.

Papier Touché

Voor de schrijfsters of ordelijke mama’s die hun agenda graag nauwgezet bijhouden, kan het Brusselse Papier Touché zeker zijn bijdrage leveren. Papier Touché specialiseert zich in fijne papierwaren en accessoires. De handgemaakte papeterieën worden in kleine lokale ateliers geproduceerd met eerlijke materialen. Elke collectie is gelimiteerd. Neem hier een kijkje.

Vieux Jeu

Is je mama actief of sportief? Dan moet je snel eens kijken bij Vieux Jeu. Claudia Storme ontwerpt prachtige kledingstukken geïnspireerd op vervlogen tijden en klassieke sporten. Vul hier de garderobe van je mama aan.

Social Fabric

Waar elke vrouw wel een zwak voor heeft: een dagje spa en relax! Social Fabric biedt je natuurlijke, ecologische en biologische producten. Niet alleen je mama krijgt een cadeautje, bij elke aankoop wordt er een donatie gegeven aan TADA, een Belgische vzw die jongeren uit kansarme milieus helpt. Breng de spa naar je moeder met één van de verwendozen. Kies hier uit!

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.