Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Met stijl het nieuwe jaar in: 10 x Belgische feestoutfits

Met stijl het nieuwe jaar in: 10 x Belgische feestoutfits

Het aftellen kan beginnen… Ook al zit een groot feest er dit eindejaar jammer genoeg niet in, dat wil niet zeggen dat we ons niet mogen uitdossen! In deze lijst vind je alle ingrediënten voor een indrukwekkende, Belgische feestoutfit.

Met stijl het nieuwe jaar in: 10 x Belgische feestoutfits

Imprevu

Er is een reden dat Imprevu onlangs nog ‘brand of the year’ won op de Belgian Fashion Awards: het merk is artisanaal, ethisch en volledig Europees geproduceerd. Imprevu werkt bovendien in beperkte oplagen dus als je hun geweldige ‘Party in Unity’ feestcollectie - waarmee je overigens een goed doel steunt - op de kop wil tikken, ben je er maar beter snel bij! Klik hier.

Charlotte Pringels

Hul jezelf in een prachtige, satijnen creatie van Belgische ontwerpster Charlotte Pringels. Haar gelijknamige merk staat voor duurzame, elegante slow fashion en is de investering absoluut waard, als je het ons vraagt. Bekijk haar collectie hier.

Matteo La Rosa

Matteo La Rosa is een ontwerper van Belgische en Italiaanse afkomst en richtte zijn eigen merk op in 2019. Duurzaamheid is ontzettend belangrijk voor hem, dus alles wordt geproduceerd in zijn ateliers in België. Zo goed als al zijn ontwerpen zijn bovendien genderneutraal, wat zorgt voor een indrukwekkend en inclusief aanbod. Klik hier.

Rosie Antwerp

Deze Nathalie jurk van Rosie Antwerp is er eentje om bij weg te dromen. Het unieke gele borduurwerk trekt het oog en fleurt deze minimalistische katoenen jurk op tot een krachtige look. Een mooi paar schoenen eronder en je outfit is klaar. Bekijk de jurk hier.

Café Costume

Om de zoveel tijd mag je jezelf eens echt verwennen, bijvoorbeeld met een nieuw kostuum op maat. Café Costume boetseert de stof om je lichaam heen: je zal nog nooit zo strak in het pak gezeten hebben! Klik hier om de opties te verkennen.

Pursuit Femmes

In februari 2021 richtte Angélique, mede-oprichter van bovengenoemd Café Costume, samen met haar twee dochters Joy en Jill de vrouwelijke tegenhanger ‘Pursuit Femmes’ op. Op korte tijd heeft het merk ons al helemaal overtuigd van hun duurzame aanpak en prachtige, female empowered designs. Bekijk ze hier.

FIBR

Duffel jezelf warm in met deze unisex alpaca sweaters. Even zacht voor je huid als voor je geweten: door hun pre-order systeem om overproductie te vermijden starten ze enkel wanneer ze minstens 30 bestellingen ontvangen. Als ze daar niet op tijd aan komen, storten ze je geld gewoon terug! Radicaal comfortabel. Klik hier.

Elisa Lee

Hier vind je gegarandeerd een mooi juweel om elke outfit af te maken. Elisabeth Leenknegt is van origine glaskunstenaar, wat ervoor zorgt dat vakmanschap door de aders van het bedrijf loopt. Leuke extra: voor elk juweel dat het merk verkoopt, planten ze een boom op een mooi plekje in Oost-Vlaanderen. Bekijk hun aanbod hier.

Collectif d’Anvers

Nu nog een paar eyecatching schoenen en je bent helemaal klaar om te gaan. Neem eens een kijkje naar de unieke ontwerpen van Collectif d’Anvers. Elk paar is gemaakt van plantaardig gelooid leer en unieke stoffen. Dress to impress met deze verrassende designs! Lees hier meer.

Lordsxlilies

Is het een kamerjas of een mantel, wie zal het zeggen? Dit is dé perfecte keuze voor zij die het jaar willen afsluiten in stijl én comfort. Dit zachte stuk uit 100% polyester begeleidt je in alle warmte door de overgang van oud naar nieuw. Klik hier.

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.