Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Maak je paasbrunch compleet met deze must-have items van eigen bodem.

Maak je paasbrunch compleet met deze must-have items van eigen bodem.

Maak je paasbrunch compleet met deze must-have items van eigen bodem.

De paashaas brengt ons dit weekend weer een bezoekje. Meteen het ideale moment voor een paasbrunch in style! Wij geven je alvast enkele must-have items mee van Belgische bodem!

Craft and clay

Maak je brunch compleet met Craft and Clay’s kleurrijke servies. De passie van Greet Seynaeve voor klei weerspiegelt zich in haar keramische werken. De collecties bestaan uit prachtige vazen en tafelgerei. Ontdek haar unieke stukken hier.

Daan De Wit

Plaats jouw favoriete lenteboeket in de eigentijdse vazen van Daan De Wit. Elke vaas is op de meest efficiënte en duurzame manier gemaakt met zo weinig mogelijk materiaal. Ontdek hier zijn creaties.

Yes I Wood

Brunch je graag in stijl? De creaties van Yes I Wood zijn dan echt iets voor jou! Plaats lekkere versnaperingen op één van de unieke serveerplanken. Geniet aan één van hun formidabele aperotafels. Kies jouw favoriete op maat gemaakte creatie hier.

Petit Petot

Voor elke kleine rakker wat wils. Fleur je brunch op met een gepersonaliseerde vlaggenlijn of verzamel je paaseitjes in de rugzakken van Lotte. Petit Petot is handgemaakt, persoonlijk, milieubewust, duurzaam en 100% Belgisch. Ontdek het verhaal achter elk design hier.

Decopur

Decoreer je brunchtafel met de fijnste linnen van Decopur. De milieuvriendelijke stoffen zijn aangepast aan de nieuwe levensstijl van vandaag en heel onderhoudsvriendelijk. Met de linnen van Decopur breng je meteen een frisse look aan je eettafel. Kies hier jouw favoriet.

Clavis

Al meer dan 40 jaar laat de Belgische uitgever Clavis kinderdromen uitkomen met hun avontuurlijke kinder- en jeugdboeken. Ga met het gezin op de fantasie reis van jullie dromen. Kies hier jouw paasavontuur uit.

Tamara Greindl

Voor decoratieve ornamenten ben je bij Tamara Greindl aan het juiste adres. Een kunstenares die haar inspiratie haalt uit de natuur, en gerecycleerd materiaal als edele materie gebruikt. Kleur jouw brunch met haar kleurrijke decoratieve kunstwerken in!

Flamant

Bij Flamant kom je niets tekort om je brunch oogverblindend te decoreren. Van meubilair en verlichting tot tafelgerei, iets naar jouw smaak vind je zeker en vast terug in hun collecties. Neem hier een kijkje in hun webshop. 

Rood Huys

Op zoek naar uniek gepersonaliseerde keramiek? Dan is Rood Huys voor jou het geknipte merk. Jan Vander Elst, oprichter van Rood Huys, is al 36 jaar gepassioneerd vakman in keramiek. Zijn sobere en moderne creaties geven je brunch een extra paasgevoel. Maak hier een afspraak om je eigen unieke set te creëren.

Amaca

Geniet uitbundig van het warme weer met de hangmatten van Amaca. Ideaal om in te ontspannen na een heerlijke picknick. Bestaande uit 100% gerecycleerde en Belgisch stoffen, brengt Amaca je comfort op elk ontspanningsmoment. Neem een kijkje en kies hier jouw eigen hangmat.

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.