Terug naar overzicht

10 x zomer aan je voeten

De dagen worden langer en warmer dus de zomerschoenen mogen weer uit de kast. Wij hebben een lijstje voor jou gemaakt van 10 geweldige Belgische merken die super leuke zomerschoenen maken.

10 x zomer aan je voeten

Kinamania

Kristina Zouein is de designer van dit prachtige merk. Haar merk heeft 2 hoofdlijnen, The Essentials en The Collaborations. De collecties van The Essentials bevatten tijdloze creaties die elegant en gedurfd zijn. Bij The Collaborations werkt de designer samen met kunstenaars en ambachtslieden om unieke stuks te creëren. 

 

Morobé

In de Belgische modehoofdstad, Antwerpen, schuilt het high-end schoenenlabel Morobé. Morobé is een vertaling van Virginies passie voor schoenen, vakmanschap en exquise design. Ze brengt Italiaans vakmanschap samen met elegante en krachtige vrouwelijkheid. 

 

CTWLK

CTWLK is een familiebedrijf dat staat voor de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding en een perfecte fitting. Je kan er terecht voor prachtige sandalen en loafers in verschillende kleuren.

Cara Rosa

Van comfortabele zomer pumps tot stijlvolle ballerina’s. Ze worden in België ontworpen en gemaakt door kwalitatief vakmanschap in Italië. De schoenen zijn stijlvol, tijdloos en kunnen gedragen worden op elke gelegenheid!

 

Valerie Bourgoin

De schoenen van Valerie Bourgoin stralen haute couture uit en zijn geïnspireerd op architectuur, maar zitten enorm comfortabel. Elk ontwerp is een combinatie van Parisian chic en de Belgische eigenheid. 

 

Elegnano

Elegnano combineert Belgisch design met Italiaans vakmanschap en hoog-technologische innovatie. Hierdoor kan iedereen er moderne en comfortabele designer schoenen vinden.Wist je dat ze al verschillende awards hebben gewonnen voor hun kwalitatieve schoenen? 

 

Atelier Content

Nele Content is de trotse eigenaresse van Atelier Content. Ze maakt alleen schoenen waar ze zelf 100% achter staat en die zijn van uitstekende kwaliteit! Atelier Content heeft een prachtige trouwschoenen collectie. 

 

Sweet Lemon

Bij Sweet Lemon kan je terecht voor de nieuwste trends. De schoenen zijn een mix  van high-end materialen en authentieke knowhow. Het zijn prachtige schoenen, met aparte vormen en sublieme materialen . 

 

Clair De Lune

Elegante schoenen met verfijnde materialen en prints zijn een must-have voor elke schoenenkast. Clair De Lune maakt chroomvrije schoenen van Belgisch design. Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar met een uitneembaar voetbed.

 

Frida Shoes

Al meer dan 30 jaar maakt Frida shoes prachtige schoenen. Er is een uitgebreide collectie waar jij de perfecte zomerschoen kan vinden. 

 

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.