Terug naar overzicht

It's all in the details

Spice up jouw outfit met prachtige belgische accessoires. Een outfit is pas echt volledig met dat perfecte paar oorbellen of die mooie ketting. Onderscheid jezelf van het koren met onze magnifieke belgische merken:

It's all in the details

Spice up jouw outfit met prachtige belgische accessoires. Een outfit is pas echt volledig met dat perfecte paar oorbellen of die mooie ketting. Onderscheid jezelf van het koren met onze magnifieke belgische merken: 


Sosol and Sea

De sieraden van dit Belgische merk springen direct in het oog. Het verwijst naar de fascinerende culturen van de eilanden in de Stille Oceaan, Noord-Afrika en de weelderige natuur van tropische omgevingen, door het gebruik van verschillende materialen, zoals halfedelstenen, veren, Nepalees papier, email, schelpen, kristal, glas en koraal. Alle juwelen van de collectie zijn bedekt met edele metalen, verzilverd of verguld. Ontdek hier hun collecties.

Melanie Van Dooren

Maak een afspraak bij Melanie om jouw accessoires dromen waar te maken. Tijdloze en authentieke juwelen die je voor altijd wilt koesteren.Bestel je toch liever via haar webshop? Het verscheiden aanbod kan je hier vinden. 

 

Lovebizarre

Lovebizarre schotelt jou de schoonheid van halfedelstenen met plezier voor. Lovebizarre staat voor een echt power vrouwen team: Kim is de creatieve kracht die met haar 'hippy designs een heel eigen stijl creëert en Elise is de stuwende kracht achter het commercialiseren van het merk. Vind jouw favoriet hier

Houten ring

De handarbeid van Houten Ring zorgt ervoor dat elke ring een uniek stuk wordt. Er worden verscheidene houtsoorten gebruikt; o.a. mahonie, eik, padoek, iroko,… Wil jij graag een ring die net dat tikkeltje anders is? Houten Ring heeft het perfecte aanbod voor jou. Bekijk hun collectie hier.

 

 

Aurore de Heusch

Een boetiek galerij die zich toespitst op hedendaagse juwelen. De collecties die bij JoyaBrussels worden tentoongesteld zijn eigentijds en sober, met een eigenzinnige vormgeving en met een constante zoektocht naar vormen, technieken en materialen.

Met JoyaBrussels doorbreekt Aurore de Heusch de grenzen die de ontwerper meestal van de klant scheiden en biedt het een uniek moment van uitwisseling. Bekijk hier al de mogelijkheden.

 

Indochine

Een stiefmoeder en -dochter duo om “U” tegen te zeggen. Indochine is een juwelenmerk met veel kleur en creativiteit. Wordt warm van binnen en straal van buiten met de collectie van Britt en Alexandra. Geïnspireerd door hun vele reizen, brengen de kleurrijke producten de zomer al tot bij jou Kies hier jouw fleurige juweel.

 

Kim Mee Hye

Gedefinieerd door verborgen luxe en een verlangen naar intimiteit, Kim Mee Hye is een sieradenlijn die tijdloosheid en onschatbare gevoelens viert. Teruggaan naar de pure vormen en essentiële pracht van een juweel. Bekijk Kim Mee Hye’s aanbod hier

 

Kono & Cora

Een collectiegeïnspireerd door natuur en cultuur. Zoals ze zeggen: “She got it from her momma and maybe a little bit from her daddy”. Een ontwerpsters die haar beide culturen op een magnifieke manier combineert in haar juwelen. Het rationale creative van haar belgische achtergrond gecombineerd met emotionele creatieve van haar filipijnse achtergrond. De prachtige lasercut juwelen met hun kleurrijke looks zijn de finishing touch voor je zomerse outfit. Bekijk hier het originele aanbod.

 

 

Annelies Weinberger

Annelies Weinberger creëert persoonlijke juwelen met een verhaal. De band tussen drager en juweel worden steeds als visie gebruikt om de ontwerpen een diepere emotionele of symbolische betekenis te geven. Elk stuk is handgemaakt en kan aangepast worden aan uw voorkeuren en favoriete draagwijze. Bekijk hier het aanbod

Petit Bonbon

De mooiste statement oorbellen die net een tikkeltje meer hebben. Elk jaar brengt Petit Bonbon twee collecties handgemaakte oorbellen uit. De nieuwste collectie houdt altijd rekening met de laatste fashion trends, zodat je ze makkelijk kan combineren met jouw favoriete outfit. Combineer het juweel hier met jouw favoriete outfit.

 

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.