Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Nu interactieve foto's dankzij de Spott-technologie!

Nu interactieve foto's dankzij de Spott-technologie!

Foto's die automatisch weergeven welke producten je erop terugvindt en je kunnen brengen naar de juiste webshop-pagina, dat is wat Spott nu op deze site aanbiedt. Lees verder over de samenwerking met dit innovatieve, Belgische bedrijf.

Nu interactieve foto's dankzij de Spott-technologie!

Spott is een sterk groeiend Belgisch bedrijf dat over elke foto of video een interactieve laag kan leggen, waardoor de consument kan ontdekken welke producten er in deze foto of video aanwezig zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onderzoek heeft aangetoond dat consumenten makkelijker kopen als ze de producten in de juiste setting zien en dus rechtstreeks geïnspireeerd worden. Deze trend, ook wel ‘shop the look’ genoemd, is aan een enorme opmars bezig.

Facebook lanceert momenteel zijn eigen ‘shop the look’ en neemt dus de leiding in deze nieuwe trend. Wat vandaag reeds kan in Amerika op Facebook en Instagram, komt nu ook richting Europa en België. Deze trend zal ervoor zorgen dat we op een andere manier zullen gaan shoppen. Gedaan met zoeken in lange lijstjes met foto’s van hemdjes. Vind je iets leuks op een website? Dan zal je gewoon kunnen ontdekken wat de producten in de foto’s of video’s zijn en onmiddellijk kunnen bestellen.

Ik Koop Belgisch en Spott brengen deze technologie nu samen naar de Belgische markt, zodat we met België een koploper kunnen zijn in Europa en de wereld. Vanaf nu zal je bij verschillende artiesten, merken en creatieve bedrijven op ikkoopbelgisch.be interactieve foto’s vinden zodat jij makkelijker naar de webshop kan gaan. 

 Hoe werkt Spott? Easy! Op de “geSpotte” foto’s zal je een bolletje zien staan. Zweef er met je muis overheen en je krijgt meer info over het product en de gelinkte webshop!

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.