Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Ik Koop Belgisch bestrijdt de Blue Monday blues : 10x Belgisch Blauw

Ik Koop Belgisch bestrijdt de Blue Monday blues : 10x Belgisch Blauw

Blue Monday: de meest deprimerende dag van het jaar. Of toch niet? Wij vrolijken jullie in 1,2,3 op met deze diverse 100% Belgische items in (hemels) blauw.

Ik Koop Belgisch bestrijdt de Blue Monday blues : 10x Belgisch Blauw

Façon Jacmin

Façon Jacmin: de Belgische designer Alexandra Jacmin en haar tweelingzus Ségolène hebben met hun label Façon Jacmin een unieke positie verworven binnen innovatief denim design. Je denim garderobe hedendaags én Belgisch maken doe je hier.

 

 

Liftoff - Drone Simulations

Stuur je drone de hemelsblauwe lucht in met Liftoff. Drone Racing daagt je uit om een carrière als drone-racepiloot te beginnen op PlayStation 4 & Xbox One.  Meer info over deze videogame vind je hier.

 

Pompola

Geef eens een bloemetje op een totaal nieuwe manier. Mysterieuze blauwtinten en fragiele bloemencomposities worden gecombineerd in de cyanotiepe kunstwerkjes van Pompola. Leuk als cadeautje of om je interieur op te fleuren. Ontdek hier alle designs.

Pieter Stockmans

Pieter Stockmans tovert met de kleur blauw in zijn porselein kunst en maakte naam en faam in binnen- en buitenland. Studio Pieter Stockmans zweert bij beperkte series. Unieke, handgemaakte blauwe pareltjes van hard porselein ontdek je hier.

Studio Collect

Elegante oorbellen met geslepen labradoriet in de vorm van kussens? Juist ja, om van weg te dromen. Shop deze ear candy hier.

Christian Wijnants

Christian Wijnants geeft je oversized blauw met deze blazer. Ga ton-sur-ton en combineer met de pofbroek in blauw of mix & match met je favoriete denim. Eén ding is zeker: deze blazer gaat je op wolkjes doen lopen.

David Boon

David’s artistieke verhaal begint met kijken naar de wereld om hem heen, en met die grafische blik maakt hij collages en zeefdrukken. Vorm 3 brengt een prachtig streepje blauw in je interieur.

Omarcity

Van je bureaustoel naar je zetel en terug? Er was geen betere tijd om een vleugje vrolijkheid voor je zitvlak in huis te halen. Omarcity inspireert je met Tucurinca, een meubelmerk dat ontstaan is uit de ambitie om de traditionele gewoven stoelen uit Caraïbisch Colombia te redden. Wegdromen naar azuurblauwe zeeën doe je in deze duurzame stoel ongetwijfeld!

KVP - Textile Design

Een kussen met opvallende blauwe accenten geeft je zetel/interieur meteen een heel andere look & feel. De Concrete Landscape Collection van KVP - Textile Design (beschikbaar op Designer  Box) is geïnspireerd op de brutalistische architectuurbeweging. Brutaal blauw shop je hier.

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.