Terug naar overzicht

Gift guide voor mini-me's

Met welke originele en lokale cadeaus doe je kinderen een plezier? Eten, op pad gaan of knuffelen: er is een accessoire van een merk voor hier voor elke gelegenheid.

Gift guide voor mini-me's

Mathy by Bols

Met welke originele en lokale cadeaus doe je kinderen een plezier? Eten, op pad gaan of knuffelen: er is een accessoire van een merk voor hier voor elke gelegenheid.

Lees hier meer over Mathy by Bols.

Jeune Premier

Terug naar school wordt leuker en kleurrijker met de boekentassen van Jeune Premier. Hallo kersen en kosmische eenhoorns!

Ontdek hier de volledige collectie.

Matisse & Henri

Voor jongens die zich deze feestdagen chic willen kleden, heeft Matisse & Henri een collectie kleding met elegante prints die in België ontworpen en in Italië gemaakt zijn.

Ontdek meer op de website van Matisse & Henri.

Zoé Mommen

Onmogelijk om niet te smelten voor de tricot kindercollectie van Zoé Mommen als eerbetoon aan Europees vakmanschap. 

Ontdek Zoé Mommen hier.

MAX&LOLA

Met de kleding van Max & Lola kunnen kinderen en volwassenen hun persoonlijkheid met stijl en kleur uitdrukken. Tip voor kleine modefans!

Ontdek MAX&LOLA hier.​

Bonnie & the Gang

Duurzame kleding voor rebellen. BONNIE & THE GANG maakt zijn collecties milieuvriendelijk in Europa.

Bestel hier kleding voor jouw kleine rebel.

Heart of Gold

Slow fashion staat aan de basis van de babykleding van Heart of Gold. Alles is verfijnd, grafisch en in felle zuurstokkleurtjes. 

Meer info kan je  hier vinden.

Studio Loco

Bij Studio Loco vinden we ‘ongelooflijke spullen voor kleine mensen’: grappige bamboe bekers, dierenposters, notitieboekjes en ‘good vibes'-sweatshirts. Alles met een flinke dosis humor.

Ontdek hier de volledige collectie.

 

Bonjour Maurice

Bij Bonjour Maurice kun je een abonnement nemen op een doos ethische kleding als perfecte aanvulling op de outfits van je kinderen.

Ontdek Bonjour Maurice hier.

Les Skewies

Het merk met grappige accessoires om met een grote glimlach naar school te gaan!

Ontdek meer op de instagram pagina van Les Skewies.

Share your wishlist

Jouw gading gevonden op deze gift guide? Download deze foto template, vul het lijstje in en deel jouw wishlist via social media.

Zin om nog meer merken te ontdekken?
Tot 24/12 laten we elke dag een nieuwe gift guide op je los. Hou onze overzichtspagina & social media dus zeker in de gaten!​

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.