Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Gift guide voor thee- en koffieverslaafden

Gift guide voor thee- en koffieverslaafden

‘s Ochtends liever thee of koffie? Er zijn veel fijnproevers die een kleine pauze overdag weten te waarderen. Voor een nog betere smaakbeleving vind je hier onze speciale lijst met cafeïne!

Gift guide voor thee- en koffieverslaafden

Kambukka

De Kambukka-bekers zijn spitsvondige pareltjes om koffie en thee warm te houden. Door hun speelse prints en slim sluitsysteem zijn ze de geknipte bondgenoten tijdens de koffiepauzes!

Ontdek de volledige collectie van Kambukka hier.

 

Rixx

Ons hart gaat sneller slaan voor de isoleerkannen van Rixx Coffee Pot, verkrijgbaar in meerdere kleuren waaronder zilvergrijs en brons. Zo chique!

Je kan hier meer informatie vinden.

Helen B

We zijn dol op de porseleinen ‘feel good’-bekers van illustrator helen b die grappig en brutaal zijn. Ze zijn de ideale humoristische knipoog voor onder de kerstboom.

Meer over Helen B kan je hier vinden.

Wide awake

Een origineel assortiment koffiesoorten met verrassende smaakcombinaties: liever chocolade of aardbeienmilkshake? Dat moet geproefd worden!

Alles over Wide awake kan je hier vinden.

OK COFFEE

Waar kun je het beste koffie drinken in Brussel? OK Coffee organiseert een origineel bezoek aan de hoofdstad via hun passie voor koffiespecialiteiten. Tip voor fijnproevers!

Meer informatie kan je hier vinden.

Theemuze

Liefhebbers van prachtig keramiek zullen vallen voor deze collectie met zachte en subtiele lijnen die aan hartverwarmende theeceremonies doet denken.

Meer over Theemuze kan je hier vinden. 

Misena

Misena is een Belgisch merk dat uniek keramiek in pastelkleuren maakt met de bloemenwereld als inspiratiebron.

Bekijk hier de volledige collectie.

Studio Biskt

Stabiel, nuttig en stijlvol: zo wordt de espressokop van Studio Biskt voorgesteld. Een prachtig voorbeeld van Belgisch design.

Ontdek alles over Studio Biskt hier.

 

Quubo

We houden van het concept van lichtbakken, deze verlichte dozen die ons interieur opfleuren. Voor koffieliefhebbers kiezen we de boodschap: If you were ground coffee, you’be espresso because you are so fine. 

Meer over Quubo kan je hier vinden.

Spots and Speckles

Soft pearl, mint blush en iced blue zijn slechts een greep uit de schitterende kleuren voor de collectie espressokopjes van Spots and Speckles. Zo begin je goedgehumeurd je dag.

Bekijk de website van Spots and Speckles hier.

Share your wishlist

Jouw gading gevonden op deze gift guide? Download deze foto template, vul het lijstje in en deel jouw wishlist via social media.

Zin om nog meer merken te ontdekken?
Tot 24/12 laten we elke dag een nieuwe gift guide op je los. Hou onze overzichtspagina & social media dus zeker in de gaten!​

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.