Terug naar overzicht

Gift guide voor sportievelingen

Iedereen die graag sport, zal blij zijn met de ideale uitrusting om zijn of haar prestaties te verbeteren. Valt mode en techniek te combineren? Meer dan ooit met onze selectie voor ervaren atleten (en alle anderen) …

Gift guide voor sportievelingen

42/54

42/54, het merk van Olivia Borlée en Elodie Ouedraogo, bewijst dat techniek, duurzaamheid en mode kunnen samengaan. Een merk dat zowel sportvrouwen als sterren van de catwalk overtuigt.

Ontdek hier alles over 42/54.

 

Pure by Luce

Pure by Luce neemt ons mee op reis met haar collectie leggings met prints waarin internationale invloeden weerspiegeld worden.

Meer info kan je hier vinden.

RectoVerso

Luxe in de sportschool. RectoVerso verkoopt technische en unieke textieloplossingen voor vrouwen die geen compromis willen sluiten tussen comfort en topprestaties.

Bekijk de volledige collectie hier.

19.91 denim

Na inspanning volgt ontspanning met de T-shirts en hoodies van 19.91 die je uiteraard oversized draagt.

Neem een kijkje op de website van 19.91 denim.

Lagatta

Elegante sportkleding is het motto van Lagatta dat de moderne sportieve vrouw kleedt in zachte en warme kleuren.

Meer info over Lagatta kan je hier vinden.

Vieux Jeu

Vieux Jeu geldt als voorbeeld voor mode op tennisbanen. Zonder de elegantie van de sport af te wijzen, biedt het merk een eigentijdse pasvorm die aan de wensen van alle generaties voldoet.

Bekijk de volledige collectie van Vieux Jeu hier.

Play/Pauze

Op zoek naar duurzame mode om aan yoga te doen? Die vind je obij Play/Pauze, een toepasselijke naam omdat je deze mode zowel om te bewegen als te ontspannen draagt.

Ontdek meer op de website van Play/Pauze.

Selva Sauvage

De zwemkleding van Selva Sauvage voor dames en heren is kleurrijk en gemaakt van materialen met een uitstekende kwaliteit.

Meer info kan je hier vinden.

 

Flagbag

De fietstassen van Flagbag worden volledig met de hand gemaakt in Hasselt van gerecycleerde materialen waarbij duurzaamheid en sociale tewerkstelling hand in hand gaan.

Ontdek Flagbag hier.

Glass & Glam

Voor een opvallende blik geef je een zonnebril van Glass & Glam in opvallende kleuren cadeau!

Neem een kijkje op de website van Glass & Glam.

Share your wishlist

Jouw gading gevonden op deze gift guide? Download deze foto template, vul het lijstje in en deel jouw wishlist via social media.

Zin om nog meer merken te ontdekken?
Tot 24/12 laten we elke dag een nieuwe gift guide op je los. Hou onze overzichtspagina & social media dus zeker in de gaten!​

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.