Terug naar overzicht

Gift guide voor maximalisten

Extravagantie is meer dan een stijl, het is een manier van leven. Voor iedereen die graag opvalt, van kleur houdt en een grenzeloze fantasie heeft, hier onze lijst met cadeaus die zeker niet saai zijn!

Gift guide voor maximalisten

Imprevu

Stoere kledingstukken met originele prints en verrassende kleuren staan op het capsuleprogramma van het Belgische merk Imprevu. Een andere outfit in slechts één kledingstuk!

Ontdek de volledige collectie van Imprevu hier.

 

Tenue de Ville

Tenue de Ville verkoopt origineel behangpapier dat je interieur omverblaast: abstracte landschappen, geometrische patronen of een tropische jungle. Er bestaat een stijl voor iedere ruimte.

Je kan hier meer informatie vinden.

Emely Van Impe

Je maakt een statement met de kleding van Emely Van Impe! Haar collectie zit ergens tussen streetwear en een preppy look en heeft een moderne en persoonlijke pasvorm.

Meer over Emely Van Impe kan je hier vinden.

Clio Goldbrenner

Het bekende tassenmerk biedt leuke cadeaumogelijkheden: naast kleine lederwaren hebben ze ook een verrassingsdoos in de vorm van een abonnement. Een originele manier voor langdurig plezier …

Meer informatie kan je hier vinden.

Atelier Leda

Het kunstzinnige universum van Atelier Leda bestaat uit allerlei objecten met gekleurde strepen: plaids, kussens, schilderijen en keramiek.

Meer over Atelier Leda kan je hier vinden. 

Caroline Bosmans

Kleintjes stelen de show met deze betoverende collectie extravagante kinderkleding: rokken, gestreepte tuinbroeken en jurken met ruches. Waren we maar een paar jaartjes jonger!

Bekijk hier de volledige collectie.

Mosaert

De uniseks collectie die door Stromae en Coralie Barbier ontworpen werd, is zowel comfortabel als kleurrijk en gedeeltelijk in België gemaakt. En milieuvriendelijk op de koop toe.

Ontdek alles over Mosaert hier.

 

Johny

Who’s Johny? Een complexe persoonlijkheid met zowel een jongensachtige, elegante als sexy houding waaraan ultra-badasskleding gestalte geeft.

Meer over Johny kan je hier vinden.

Omar City

De Tucurinca-bank voegt met zijn gevlochten PVC-touwen een vleugje frisheid aan ons interieur toe. Op en top kleurrijk Caraïbisch vakmanschap.

Bekijk de website van Omar City hier

Share your wishlist

Jouw gading gevonden op deze gift guide? Download deze foto template, vul het lijstje in en deel jouw wishlist via social media.

Zin om nog meer merken te ontdekken?
Tot 24/12 laten we elke dag een nieuwe gift guide op je los. Hou onze overzichtspagina & social media dus zeker in de gaten!​

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.