Terug naar overzicht

Gift guide voor kunstminnaars

Kunstliefhebbers zullen het geweldig vinden om verscholen Belgische pareltjes te ontdekken. Om te dragen, te verzamelen, te lezen of tentoon te stellen: de werken op onze verlanglijst zullen veel mensen verrassen!

Gift guide voor kunstminnaars

Numbered by

De sweatshirts van Numbered By zijn draagbare kunst. Een uniek concept waaraan verschillende hedendaagse kunstenaars meewerken door middel van hun verrassende en originele ontwerpideeën.

Ontdek hier alles over Numbered by.

 

Saar Swinters

Ken je de Scoodie? Dat is een lange sjaal met een oversized capuchon. Textielontwerper Saar Swinters maakte een collectie die op de schilder Jan Van Eyck geïnspireerd is.

Meer info kan je hier vinden.

Kunstletters

Het tijdschrift Kunstletters is een verzameling informatie over Belgische kunstenaars: de inhoud vol portretten, tentoonstellingen en reportages is zowel uitbundig als visueel aantrekkelijk. Een lust voor het oog!

Neem een kijkje op de website van Kunstletters.

Elora de Pape

Elora de Pape speelt met licht en kleuren voor haar unieke en moderne glas-in-loodramen. Ze past haar kunst ook in kleinere objecten toe: tekeningen, aquarellen, oorbellen en ‘zonvangers’.

Ontdek hier alles over Elora de Pape.

Comme les Loups x LM Lambrechts

Het merk Comme Les Loups laat een geweldige samenwerking met illustrator LM Lambrechts zien. Hun vlinderstrikken en pochetten komen tot leven dankzij zijn dierenwereld.

Meer info kan je hier vinden.

ArtLead

Het platform ArtLead maakt kunst betaalbaar door werken tegen een schappelijke prijs te koop aan te bieden. Dé kans om nieuwe kunstenaars te ontdekken en een stukje van hun wereld mee naar huis te nemen.

Ontdek hier meer over ArtLead.

Huff & Puff x Skrew

Dit duo zakdoeken is ontworpen door Maarten Denaeyer van Skrew Studio. Of wanneer kunst in onze zakken belandt.

Meer info kan je hier vinden.

Enso by Mira

De visuele cirkels van Enso zitten ergens tussen schilderkunst en fotografie in en zijn unieke, vernieuwende en tijdloze werken.

Hier kan je meer ontdekken.

 

Wouters & Hendrix

Deze oorbellen in de vorm van mosselen knipogen naar Marcel Broodthaers’ surrealistisch oeuvre.

Ontdek hier alles over Wouters & Hendrix.

Kunst in huis abonnement

Schenk een abonnement op Kunst in Huis! Dit werkt als een bibliotheek met 5000 hedendaagse werken van 400 Belgische kunstenaars die je kunt lenen om je huis mee in te richten. Alles om van je huis een kunstgalerie te maken die je eindeloos opnieuw kunt vormgeven.

Neem een kijkje op www.kunstinhuis.be 

Share your wishlist

Jouw gading gevonden op deze gift guide? Download deze foto template, vul het lijstje in en deel jouw wishlist via social media.

Zin om nog meer merken te ontdekken?
Tot 24/12 laten we elke dag een nieuwe gift guide op je los. Hou onze overzichtspagina & social media dus zeker in de gaten!​

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.