Terug naar overzicht

Gift guide voor kaartjesfreaks

Mooie papierwaren zijn van onschatbare waarde. Liefhebbers van lieve woordjes, wenskaarten en uitnodigingen gaan in de wolken zijn met onze selectie cadeaus die illustraties en andere meesterwerken in papier en karton in de schijnwerpers zetten.

Gift guide voor kaartjesfreaks

Kaart Blanche

Kaart Blanche is de ultieme humoristische kaart. Het duo Timo Delorge en Lars Lagaisse zet sterren en beroemdheden in om berichten te sturen die je doen schaterlachen.

Ontdek hier alles over Kaart Blanche.

 

Papette

Sinds 2013 verkoopt Papette leuke en inspirerende kaarten (waarvan we met heel ons hart houden!) maar ook inpakpapier.

Meer info kan je hier vinden.

Ploek

De kaarten van Ploek zijn simpel en doeltreffend en komen vaak neer op een grappige en bemoedigende zin met een klein accessoire.

Bekijk het volledige aanbod hier.

Studio Flash

Maak kennis met de ‘ice cream man’ of ontdek de ‘wedding fotoshoot checklist’ en tal van grappige illustraties om te versturen of te laten zien.

Neem een kijkje op de website van Studio Flash.

Somaj

Somaj ontwikkelt posters, wenskaarten, kalenders en andere papieren hebbedingen met een vernieuwend ontwerp.

Meer info over Somaj kan je hier vinden.

Kaart van Troje

Het idee van de Kaart van Troje, is om een kaart bij vrienden achterlaten die ze pas na je vertrek ontdekken. Dit kan uren en zelfs dagen duren en dat is het principe van het spel: een bericht met vertraging.

Meer over Kaart van Troje kan je hier ontdekken.

Cato Oyen

Duik in de wereld van de jonge illustrator Cato Oyen die kaarten maakt met 'feel good'-berichten en lieve en vrolijke tekeningen van haarzelf. Hier smelten wij voor!

Ontdek meer op de website van Cato Oyen.

Hello August

Hello August heeft wenskaarten voor alle gelegenheden zoals bedankjes en eindejaarsfeesten maar ook voor ‘zomaar’! En dat vinden we juist zo leuk: ze puur en alleen verzamelen voor hun vrolijke illustraties.

Meer info kan je hier vinden.

 

Withloov

Geef geen postkaart maar … een abonnement op postkaarten! Dat is het verfrissend concept dat Withloov aanbiedt zodat je geliefden nooit zonder papier (of ideeën) komen te zitten om je te bedanken!

Ontdek Withloov hier.

Intographics

Phoebe’s kerstlied als wenskaart? Dat is precies wat je bij Intographics vindt! Eigenzinnige kleine woordjes met een groots effect.

Neem een kijkje op de website van Intographics.

Share your wishlist

Jouw gading gevonden op deze gift guide? Download deze foto template, vul het lijstje in en deel jouw wishlist via social media.

Zin om nog meer merken te ontdekken?
Tot 24/12 laten we elke dag een nieuwe gift guide op je los. Hou onze overzichtspagina & social media dus zeker in de gaten!​

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.