Terug naar overzicht

Gift guide voor gentlemen

Hij zou een Britse stijl hebben, ergens tussen een hipster en dandy in, maar het liefst altijd lokaal kopen omdat hij trots is op België en het Belgisch vakmanschap. Om ervoor te zorgen dat hij niets van zijn stijl verliest, vind je hier onze speciale modeselectie voor gentlemen.

Gift guide voor gentlemen

1971

De 1971 collectie is geïnspireerd op de autowereld, speciaal voor liefhebbers van oldtimerraces!

Ontdek de volledige collectie van 1971 hier.

 

Abbie and Rose

Op zoek naar het perfecte overhemd? Abbie and Rose verkoopt originele modellen in hoogwaardige materialen. Maak je keuze tussen effen, gestreept en bedrukt.

Je kan hier meer informatie vinden.

19.91 denim

19.91 betekent functionele jeans met de ideale pasvorm dankzij 40 jaar ervaring in de mode- en skateboardbranche.

Meer over 19.91 denim kan je hier vinden.

Bertelles

De koning van de Belgische bretellen! Dit is het accessoire dat een finishing touch aan een chique en elegante look geeft.

Alles over Bertelles kan je hier vinden.

Edmunds

Edmunds heeft accessoires die je opvrolijken! Mondmaskers, vlinderdassen en stropdassen in kleurrijke prints, boordevol humor en stijl.

Meer informatie kan je hier vinden.

Maison Degand

De specialist in mooie kleding en mannelijke elegantie komt ook met een assortiment bijzonder chique parfums die bij de meest verfijnde smaken passen.

Meer over Maison Degand kan je hier vinden. 

Lore Van Keer x Café Costume

Het sieradenmerk Lore Van Keer en de bekende Brusselse kleermaker Café Costume hebben een collectie manchetknopen ontworpen die de letters van het alfabet symboliseren. Een must-have!

Bekijk hier de volledige collectie.

n.d.c.

Chelsealaarzen, mocassins en enkellaarzen: de herenschoenencollectie van n.d.c. is een flamboyant voorbeeld van Belgisch vakmanschap.

Ontdek meer over n.d.c. hier

 

Mieke Dierckx

Fans van fijne lederwaren worden enthousiast van deze leren riem met de ideale verhoudingen die in 17 kleuren verkrijgbaar is! Van gelakt bordeauxrood tot hemelsblauw.

Meer over Mieke Dierckx kan je hier vinden.

Eskimo

Een gentleman hoeft thuis niet aan elegantie in te boeten. Daarom is de homewearcollectie van Eskimo dé modepartner voor een avondje in pyjama.

Bekijk de website van Eskimo pyjama hier.

Share your wishlist

Jouw gading gevonden op deze gift guide? Download deze foto template, vul het lijstje in en deel jouw wishlist via social media.

Zin om nog meer merken te ontdekken?
Tot 24/12 laten we elke dag een nieuwe gift guide op je los. Hou onze overzichtspagina & social media dus zeker in de gaten!​

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.