Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Gift guide voor fans van alles onder één dak

Gift guide voor fans van alles onder één dak

Eén halte, één bestemming. Wat zijn de ideale winkels waar je betaalbare, leuke en originele Belgische cadeaus kunt kopen? Hier onze tien voorstellen die je niet mag missen.

Gift guide voor fans van alles onder één dak

www.borninbelgium.be

Om je stijl uit te drukken met een chique en relaxte modeselectie is Born in Belgium het perfecte platform dat tientallen Belgische labels samenbrengt.

Ontdek hier alles over born in Belgium.

 

www.wattitude.be

Wattitude is de winkeletalage van ‘Made in Wallonië’. Hier vind je producten die uitsluitend in het zuiden van het land gemaakt zijn. Mode, design, eten, beauty: dit is het kruispunt van Waals vakmanschap.

Je kan hier meer informatie vinden.

JBC lokale markt

In JBC’s Local market vind je originele cadeauartikelen van Belgische bodem.

Ontdek de JBC lokale markt hier.

Les belges

Conceptstore Les Belges heeft een uniek assortiment mode voor mannen, vrouwen en kinderen en interieurinrichting van een veertigtal Belgische merken.

Alles over Les belges kan je hier vinden.

A Better Blend

Dit is het perfecte geschenkplatform voor wie zeker wil zijn van zijn of haar keuze qua design, mode en food. Op A Better blend is het allerbeste van Belgisch design vertegenwoordigd.

Meer informatie kan je hier vinden.

Belgunique

Het doel van Belgunique is Belgische talenten in staat te stellen hun kopers te vinden. Van dit platform met honderden referenties wordt iedereen met persoonlijkheid gelukkig. Het Belgische Etsy!

Meer over Belgunique kan je hier vinden. 

Juttu

We worden hebberig van de mooie jurken van Moto Moto die met traditionele Masaï-stoffen gemaakt zijn en verkrijgbaar zijn op de pop-up shoppagina van de milieuvriendelijke e-shop van Juttu.

Neem een kijkje op de website van Juttu.

Hand made in Belgium

Van een fijnproeversdessert tot babykleding: alles wordt zelfgemaakt en in kleine hoeveelheden vervaardigd. Handmade in Belgium brengt hulde aan de knowhow van vakmensen.

Ontdek hier meer over Hand made in Belgium.

 

ingePAKT

Ingepakt en klaar! Bij Ingepakt vind je toffe cadeau-ideeën voor verschillende budgetten: geurkaarsen, kantooraccessoires, boeken, chocolade, drankjes… noem maar op!

Meer over ingePAKT kan je hier vinden.

Ikkoopbelgisch.be

Het federaal platform Ik koop Belgisch is hét ontmoetingspunt voor de creatieve sector. Mode en design natuurlijk maar ook film, schone kunsten, literatuur, illustratie, muziek ... Dit is een allesomvattend portaal waarop je het allerbeste van alle Belgische sectoren vindt. Mis het niet!

Bekijk al onze cadeaugidsen hier!

Share your wishlist

Jouw gading gevonden op deze gift guide? Download deze foto template, vul het lijstje in en deel jouw wishlist via social media.

Zin om nog meer merken te ontdekken?
Tot 24/12 laten we elke dag een nieuwe gift guide op je los. Hou onze overzichtspagina & social media dus zeker in de gaten!​

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.