Terug naar overzicht

Gift guide voor aperitieffans

Zodra happy hour aanbreekt, laten we alles vallen: een drankje, alsjeblieft! Wie geniet er niet graag van een heerlijke opkikker na een drukke dag? Om nog maar te zwijgen over de gezelligheid is het aperitief een moment van delen en ontmoeten … Dat komt helemaal goed met onze speciale selectie voor borrelavondjes.

Gift guide voor aperitieffans

Serax - Sergio Herman

Met de Serax-glazen uit de Surface-collectie van sterrenchef Sergio Herman genieten we net als in het restaurant van onze drankjes.

Bekijk de hele Surface-collectie van Sergio Herman hier.

Atelier 185

Atelier 185 heeft messen van damaststaal in het assortiment. Hierdoor zijn deze sterker, preciezer en scherper dan andere exemplaren.

Meer info kan je hier vinden.

Berghoff

De Leo pizzaserveerset van Berghoff bestaat uit twee houten planken en twee pizzasnijders die fijne avondjes in het vooruitzicht stellen …

Bestel hier jouw pizzaserveerset van Berghoff.

Lauren Van Driessche

De wijnkoeler van Laure Van Driessche is van terracotta en volledig met de hand gemaakt!

Ontdek hier meer over Lauren Van Driessche.

Volef

De Tumbler & Coaster-set van Volef is het ideale pakket voor een geslaagde gin-tonic. Deze bevat de leren onderzetters, glazen en fles gin!

Meer info over Volef kan je hier vinden.

Appelzee

Voor een mooie presentatie heb je een mooie houten plank nodig waarop je de zakouskis voorzichtig kunt schikken.

Bekijk de volledige collectie van Appelzee hier.

BKRK Belmar

Deze acht taartpunten in terracotta zijn een heel bijzondere manier om het eten dat je wilt serveren te presenteren: een taart, een quiche maar ook aperitiefhapjes.

Meer info kan je hier vinden.

Eternum

Het roestvrijstalen bestek van Eternum is een heel mooi voorbeeld van Belgische knowhow dat op elke tafel tot zijn recht komt.

Ontdek hier alles over Eternum.

 

We Are Stardust

Fleur je aperitieftafel op met de onderzetters van We Are Stardust. Er staan leuke boodschappen op waarmee je jouw gasten kan verrassen!

Bestel jouw We Are Stardust onderzetters hier.

Millesim

Innovatie ontmoet traditie in de exclusieve kurkentrekkers van Millesim. Wie had gedacht dat een alledaags voorwerp zo mooi als een sieraad kon zijn?

Neem een kijkje op de website van Millesim.

Share your wishlist

Jouw gading gevonden op deze gift guide? Download deze foto template, vul het lijstje in en deel jouw wishlist via social media.

Zin om nog meer merken te ontdekken?
Tot 24/12 laten we elke dag een nieuwe gift guide op je los. Hou onze overzichtspagina & social media dus zeker in de gaten!​

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.