Terug naar overzicht

Een Belgische Valentijn voor hem

Het is bijna zover! De dag van de liefde, beter gekend als Valentijn, staat voor de deur. Wil je graag origineel uit de hoek komen, maar weet je niet waar te starten? Wij helpen je maar al te graag kiezen met onze 100% originele Belgische tips. Zo steun je onze lokale economie én maak je je partner blij. Eén ding is zeker, het wordt de meest originele Valentijn ooit!

Een Belgische Valentijn voor hem

Calla Garden

Je hebt een partner die maar al te graag kookt met verse ingrediënten, maar jammer genoeg blijven die kruiden toch nooit lang goed? Hiervoor is nu een innovatieve oplossing gevonden, de Calla Garden. Ontworpen voor de tuinier/kok die nog even geen tuin ter beschikking heeft. De perfecte tool om jouw romantische diners al sprankelend voor te schotelen. Vind zijn nieuwe “indoor garden” hier!

 

 

Journey for Elysium

Niets zegt meer ‘I love you’, dan je partner een dag video games laten spelen zonder onderbrekingen. Een Belgisch VR-spel voor de rasechte game-lovers. Ontdek de wereld van de Griekse en Romeinse mythologie doorheen het spel. Roei over de Styx, los puzzels op en ontrafel hoe je aan je einde gekomen bent. En nog het  allerbelangrijkst - wie er verantwoordelijk voor is! Het spannend interactief spel vind je hier!

Atelier185

Geef de keuken extra authenticiteit met de messen van Atelier185. Het gereedschap voor de indoor man. De messen hebben een old-school look en zijn ambachtelijk gemaakt. Elk mes is een uniek functioneel kunstobject gemaakt uit damascus staal en bezit over een levenslange garantie. Dankzij de geperfectioneerde smeedtechnieken, zijn de messen scherp en efficiënt. Ondervind het zelf door hier je bestelling te plaatsen.

Studio Flash

Een cadeau voor valentijn moet niet altijd heel veel kosten. Plaats de originele kaartjes van Studio Flash overal in je huis. Eentje in de badkamer, eentje in de zak van zijn favoriete broek - aan jou om de meest originele plekjes te vinden. Schrijf persoonlijke boodschappen op de kaartjes, et voilà, een Valentijn vol met hartverwarmende verrassingen. Vind hier de originele kaartjes!

Çois cycling

Jouw partner is een fan geworden van fietsen sinds de lockdown? Of is hij gewoon al lang een fervente fietser? Çois cycling voorziet alledaagse thema kleding en coureur kleding met frisse en nette prints. Stijl gaat zeker gepaard met sport. Maak jouw partner de meest stijlvolle coureur op de baan! Ontdek het aanbod hier!

McAlson

Zijn jij en je partner die saaie zwarte boxershort ook stilletjes aan beu? Een kleurrijke short voor de man met karakter, voor de man die comfort boven alles plaatst. Dit is het merk dat aan al zijn eisen zal voldoen. Bij McAlson vind je gegarandeerd the perfect match! Vind hier de onderbroek die bij zijn persoonlijkheid past!

Plankgoed

Hij is een grote fan van koken en wilt graag dat alles er goed uitziet? De snijborden van Plankgoed zijn dan perfect! Heb je graag een authentieke serveerplank om je romantisch diner af te werken? Ontdek dan snel de volledige collectie hier!

Nowa

Houd jouw partner van onconventionele gadgets? Dan zijn de Nowa portemonnees iets voor hem. Een mode accessoires merk dat zijn leven vereenvoudigt, met net dat tikkeltje extra! Is hij een artistiek persoon, kies dan een limited edition portemonnee van een artiest. Vind hier zijn originele portemonnee!

New Life Factory

Is jouw partner een grote fan van (tafel)voetbal? We zouden allemaal graag nog eens op café gaan met de vrienden, gezellig praten en tafelvoetbal spelen. In afwachting daarvan kan je hem alvast warm maken voor de leukere tijden die voor ons liggen met bijvoorbeeld een flesopener in de vorm van een kicker.Vind je favoriete kicker voor hem hier!

KOBLA

Een 100% Belgisch uurwerk.Een cadeau dat hem meer dan eens aan jou zal doen denken. De uurwerken zijn duurzaam gemaakt. Verfijnde horloges die niet alleen opvallen door hun schoonheid, maar ook door de betekenis die achter het gebaar zit. Bekijk het volledige aanbod !

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.