Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Het is Internationale Dag van de Yoga!

Het is Internationale Dag van de Yoga!

21 Juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Dag van de Yoga en dat vieren we ook bij Ik Koop Belgisch! Want in tijden waar drukte en versnelling de bovenhand nemen is het belangrijk om tijd te nemen om tot rust te komen. Maak je dag daarom helemaal zen, mét onze suggesties van Belgische bodem. ? ??

Het is Internationale Dag van de Yoga!

Lenny Leleu

Een combinatie van haute couture en sportswear, dat is wat je kan verwachten van Lenny Leleu. De Antwerpse modeontwerpster brengt het verleden en heden samen in prachtige sportieve collecties. Zoek hier jouw favoriete stuk uit!

 
 

Pure by Luce

Elke vrouw die graag actief en stijlvol door het leven gaat, mag ook stralen tijdens haar sportieve prestaties. Pure by Luce is een duurzame sportkledinglijn die haar inspiratie haalt uit wereldse designs van internationale artiesten. Elk kledingstuk wordt geproduceerd in faire omstandigheden in ateliers in Portugal. Met elk stuk dat ze ontwerpt, wil Pure by Luce de draagster ervan empoweren. Bestel je eigen stuk hier. ​

42I54

Na hun eerste succesverhaal op de Olympische Spelen in 2008, waren Ik Koop Belgisch-ambassadrices Elodie Ouédraogo en Olivia Borlée klaar voor hun volgende succesverhaal. Samen vormen zij vandaag het duo achter 42I54. Het duurzame sportmerk brengt met hun gedetailleerde collecties terug fashion in de sportwereld. Getest, goedgekeurd door experts en uiteraard 100% Belgisch. Bekijk hier de collecties.

Mélina•A

Ben je nog op zoek naar simpele en functionele sportswear? De tijdloze stijl van Mélina•A brengt met hoogwaardige stoffen en geraffineerde details, absoluut comfort bij je sportactiviteiten. De collecties zijn gebaseerd op zwart en wit, simpele maar tijdloze basiskleuren waar iedereen zijn look mee kan afmaken. Kies hier je model uit.

 

Flying Fox

Als je op zoek bent naar nieuwe edgy kleding waar je comfortabel in kan bewegen, moet je eens kijken bij Flying Fox. Betaalbare en comfortabele turnkleding met unieke out-of-the-box designs, ontworpen door een voormalige mode-lerares en turncoach. Voor de echte turnsters een must-have in hun garderobe. Kies hier je eigen tuniek uit.

Fisherman’s Daughter

Breng de fijnste geuren en kleuren in je yoga-kamer met de kaarsen van Fisherman’s Daughter. Emma Storey, dochter van een visserman uit Canada, creëert eigen kaarsen in haar atelier in Oostende en wil hiermee de Canadese slow living mentaliteit tot bij je thuis brengen. Gemaakt van 100% natuurlijke sojawas, chemicaliën-vrij, hernieuwbare grondstoffen en niet getest op dieren. Ontdek het assortiment hier.

 

Atelier Leda

De jonge, getalenteerde Leda Devoldere creëert de meest kleurrijke dekens en kussens die ideaal zijn voor je yoga-kamer. Door haar passie voor design en haar gevoel voor vormgeving en compositie, brengt elke creatie een kalmerende sfeer in je yoga-kamer. Heb je liever een gepersonaliseerd ontwerp? Vraag het hier aan.

 
 

Blue Label Acoustics

Blue Label Acoustics wordt jouw stille partner met hun akoestische panelen. Deze jonge onderneming specialiseert zich in het optimaliseren van de akoestiek, bij je thuis of op het werk. Geniet van ultieme stilte en beoefen je yoga oefeningen zo in rust. Zoek samen met hen de perfecte kant-en-klare oplossing voor jouw kamer. Geef hen hier een seintje.

 

Antimaterie by Pieter Bostoen

Je eigen yoga-kamer is niet af zonder de nodige decoratieve elementen. Hier kunnen de  interieurontwerpen van Pieter Bostoen zeker een aanwinst zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens de keramiek maskers uit zijn Antimaterie-collectie. Je vindt het hier terug. 

 

Niji Creations

Maak je yoga-kamer af met één van de unieke lampen van Niji Creations. Wat begon als een hobby werd al snel een niet te stoppen passie. Niji creations creëert de meest unieke lampen gemaakt met Afrikaanse squash uit Kenia en Mali. Het grote assortiment varieert ondertussen van decoratieve objecten over unieke lampen tot een zen-collectie. Neem hier een kijkje.

 

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.