Terug naar overzicht

Belgische Picknick & outdoor dining

Geen betere periode dan de lente voor een gezellige picknick! Of wil je liever outdoor in stijl dineren? Onze suggesties van Belgische bodem tillen je tafel alvast naar een hoger niveau.

Belgische Picknick & outdoor dining

Spots & Speckles

Achter Spots & Speckles zit een moeder-dochter duo dat hun passie voor klei vertaalt naar unieke handgemaakt keramiek. Mama Marylin en dochter Jolien zorgen sinds 2019 voor duurzame en kwaliteitsvolle keramiek die je picknicktafel meteen opvrolijkt. Met ieder espressokopje, vaas of tapaskom brengen zij rust en ontspanning voor een gezellig diner. Neem hier een kijkje naar hun aanbod.

BergHOFF

Lekker vlees en groenten bak je op de tafel-BBQ van BergHOFF Handig, compact en het bezorgt je bovenal superlekkere versnaperingen. Geef je outdoor diner net dat tikkeltje extra met de geavanceerde keukenontwerpen van BergHOFF. Bekijk hun assortiment hier.

Copain

Met de duurzame en lokaal geproduceerde vuurkorven van Copain creëer je absoluut gezellige momenten met je vrienden en familie. Zin in een gezellige warme avond aan een kampvuur? Ontdek hier hun aanbod.

BANDI

Nog geen plek gevonden om je picknick te houden? Met het BANDI-meubilair kan je in je eigen tuin in stijl dineren. In 2015 begonnen ontwerpers Thomas Crucifix en Olivier Collette hun avontuur, dat vandaag naar een succesvol, 100% lokaal geproduceerd product leidde. Het BANDI-meubilair dat je in weer en wind kan laten staan, zorgt voor een onvergetelijke picknick! Kies hier jouw meubilair uit.

THEEmuze

Een picknick is altijd zeer rustgevend. Breng het zen-gevoel naar je outdoor diner met de handgemaakte keramiek van THEEmuze. De theekruiden, chocolade, keramiek en accessoires van THEEmuze bezorgen je een sacrale ervaring bij het theedrinken. Stel hier je perfecte theekrans samen.

MØBEL - Bas Pattyn

Zin om eens te lekker luieren op je terras? De schommelstoel van meubelontwerper Bas Pattyn zal je zeker behagen. Laat je bekoren door het minimalistisch en duurzaam design. Bestel hier jouw ontwerp.

Mignonne

Straal dat beetje meer met de juwelen van Mignonne. Ontwerpster Vanessa Mignon creëert stukken, gemaakt met halfedelstenen die positieve eigenschappen bevatten voor je lichaam en ziel. Elke juweel is uniek en exclusief. Bekijk hier de collectie!

Atelier Orybany

Ecologisch verantwoord en zonder afval, zo kan je Atelier Orybany het best beschrijven. In het bruisende Brussel, kan je de leukste en lekkerste producten vinden die je picknick compleet maken. Op zoek naar een heerlijk bier? Of snackboxen waar je je versnaperingen in kan bewaren? Orybany heeft het allemaal. Neem hier een kijkje naar hun aanbod.

PTZE Porcelain

Zet je bloemetjes buiten in één van de porseleinen keramieken van PTZE Porcelain. Sinds 1998 perfectioneert Anja Meeusen haar passie voor porselein in handgemaakte keramiek. Eén voor één unieke creaties, gemaakt uit natuurlijke porseleinklei afkomstig uit Limoges, Frankrijk. Wil je schitterende lichtjes in de boom? Of heb je liever gezellige kaarshouders voor op je tafel? Neem hier een kijkje naar de collecties.

Windy Hill

Windy Hill is het perfecte accent voor je outdoor diner. De kleurrijke stoffen met de mooiste patronen brengen meteen een levendige sfeer naar je picknick. Alle producten van Windy Hill zijn handgemaakt en 100% Belgisch. Kies hier je favoriete tafelkleed, kussen, deken of vloerkleed uit om je outdoor diner extra knus te maken.

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.