Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • 5 Belgische samenwerkingen die je moet gezien hebben

5 Belgische samenwerkingen die je moet gezien hebben

We maken het extra Belgische met deze 5 Belgische merken die de handen in elkaar hebben geslagen om prachtige producten te maken.??

5 Belgische samenwerkingen die je moet gezien hebben

Dada Chapel Distillery x Wouters & Hendrix

Een juweel specifiek voor je fles? Ja hoor! 100 stuks van Dada Chapel’s sublieme Potato Vodka krijgen een exclusief en op maat gemaakt Wouters & Hendrix flessenjuweel om. Het juweel kreeg de naam La Muse en is echt een musthave om van jouw minibar een eyecatcher te maken. Wie de fles aankoopt, kan Potato Vodka vijf keer opnieuw laten vullen bij Dada Chapel Distillery.

Kapsul x Marie Wynants

De Belgische fotografe Marie Wynants heeft haar "Marie-stempel" gedrukt op het ontwerp van de nieuwe staande lamp van Kapsul. De lamp is een echt kunstwerk met expressieve en eclectische elementen. Scoor deze limited edition lamp en pimp er je interieur mee op.

Xandres x Rarámuri

hebben samen de sustainable zomer sandalen gemaakt. Deze zero waste sandalen zijn gemaakt van fijn leer en rubber. Je kan de sandalen op 5 verschillende manieren dragen en de bandjes zijn verwisselbaar en gemaakt van de restjes uit de zomercollectie. Hierdoor passen ze bij elke outfit! Een must have voor je zomer garderobe. 

 

Christian Wijnants x Yuma Labs

Deze 2 toppers hebben s’werelds eerste zonnebril gemaakt van gerecycled acryl. Het acryl is gemaakt van 30% consumentenafval en 70% pre-consumer afval. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

 

Arte x Studio Collect

In 2017 sloegen ze voor het eerst de handen in elkaar en ontwierpen ze een reeks juwelen. Álvaro Siza, de belangrijkste modernistische architecten van de afgelopen 50 jaar dient als inspiratiebron voor hun nieuwe uniseks juwelencollectie.

 

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.