Terug naar overzicht

100% Belgisch slapen

Nog eventjes voor we de klok terug moeten draaien voor het zomeruur. Reden te meer om nu nog wat lekker te snoozen. Wij selecteerden enkele 100% Belgische merken die alle noden volbrengen in de slaapkamer. Van inrichting tot pyjama, alles om een perfecte nachtrust tegemoet te gaan.

100% Belgisch slapen

Nog eventjes voor we de klok terug moeten draaien voor het zomeruur. Reden te meer om nu nog wat lekker te snoozen. Wij selecteerden enkele 100% Belgische merken die alle noden volbrengen in de slaapkamer. Van inrichting tot pyjama, alles om een perfecte nachtrust tegemoet te gaan.

 


Flemmard

Wat is er beter dan lekker, warme slippers? Dat ze 100% Belgisch zijn natuurlijk! Met deze pantoffels ga je niet enkel in stijl en warm naar bed, maar heb je ook nog eens een mooi verhaal mee. Nassim leeft in een rolstoel, wat leidt tot een slechte bloedsomloop en koude voeten in de winter, nooit vond hij dat ene perfecte paar. Dus werkten hij en twee vrienden 2 jaar aan de beste pantoffels. Ze hebben ook tal van initiatieven om met hun merk de wereld te verbeteren. Ontdek hier hun verhaal én de pantoffels.

 

STUF

Stuf is een jong, Belgisch designlabel dat stijlvol meubilair en originele interieuraccessoires maakt. Hun minimalistische ontwerpen worden gemaakt vanuit zowel een ecologisch als een experimenteel standpunt. Met minimale materiaal verspilling ben je zeker dat je een duurzaam stuk in je slaapkamer binnenhaalt. Lees hun verhaal en bekijk hun unieke designs hier.

 
 

MAISON HAYOIT

Dit familiebedrijf wordt gerund door twee boss-lady’s. Ze hebben een groot assortiment dat voor ieder wel wat wils heeft. Daarnaast staan ze in voor optimale kwaliteit en service, niks voor niks dat ze zichzelf hofleverancier mogen noemen.  Bekijk hier hun hele aanbod.

 

 

Plumka

Dit Brussels familiebedrijf maakt al bijna 100 jaar dons en beddengoed naar eigen ontwerp. De familie Flachs, met als oprichter grootvader Henri en zijn echtgenote Berthe, startten met het bewerken van natuurlijke grondstoffen tot vullingsmaterialen. Nu produceren ze nog steeds lokaal en letten ze op de ethische en duurzame selectie van hun producten. Ontdek hun beddengoed hier. 

 
 

 

Libeco

Al sinds 1858 specialiseert Libeco zich in linnen. Ze kregen hiervoor dan ook het Belgian Linen™ kwaliteitslabel én het Masters of Linen® kwaliteitslabel. Het is niet voor niks dat ze daarom Gebrevetteerd Hofleverancier van België zijn. Met hun aanbod van linnen zijn we zeker dat je wegdroomt in de slaapkamer. Bekijk het hele gamma hier. 

 

The Alfred Collection

Het is essentieel voor een goede nachtrust om de kamer donker genoeg te maken. Daarnaast dienen gordijnen niet enkel voor verduistering, maar evengoed voor een mooie inrichting van je slaapkamer. Kies voor de combinatie bij The Alfred Collection. Hun gordijnen uit de combinatie wol en linnen beloven zowel kwaliteit als stijl. Hiernaast hebben ze samenwerkingen met kunstenaars en nog een aanbod van luxueuze textielproducten. 

 
 

Mathy By Bols

In een kinderslaapkamer slaapt, speelt, leert en droomt een nieuwe generatie, daarom vindt Mathy By Bols het de belangrijkste plek om in te richten. Ze spenderen hier namelijk de helft van hun leven. En omdat elk kind anders is, willen ze zich inzetten elk meubelstuk zo bijzonder mogelijk te maken. De tweede focus van dit Belgisch merk is de natuur, met hout afkomstig van een verantwoorde en duurzame bron. Droom hier weg bij hun aanbod.

 

Studio Loco

Studio Loco focust op de inrichting van slaapkamers van de allerkleinsten. Met hun fijne illustraties kan je leven geven aan elke kinderkamer, van posters tot kussens en tote bags. Je kan zelfs kledij bestellen met een portret van jouw kind in hun leuke huisstijl! Wij zijn alvast fan van de muurstickers, echt de eyecatcher van elke ruimte. Ontdek deze en nog veel meer hier.

 

Carine Gilson

Het is altijd fijn om iets speciaal aan te trekken voor bed, en als het dan ook nog eens iets luxueus is, kan de nacht niet meer stuk. ”Mon coeur est de dentelle” is wat Carine Gilson zegt over haarzelf. En ze liegt niet, haar delicate ontwerpen van zijde zijn wereldwijd geliefd en gedragen. Des te meer reden om er zelf eentje aan te schaffen, desnoods om voor bed nog wat rondjes door het huis te lopen en je mooi te voelen? Vindt jouw perfect slaaptenue en nog meer hier.

Bemini

Ook voor de allerkleinsten is het slaaptenue uiterst belangrijk. Naast fijne, Belgische ontwerpen van slaapkledij, biedt Bemini ook mooie en praktische inrichting aan voor in de slaapkamer van je baby. Ontdek het hier.

 
 

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.