Terug naar overzicht

10 X Warm tijdens Dikketruiendag

Ruil die suffe oude trui in voor iets hip en Belgisch op Dikketruiendag. Lees snel verder voor leuke adresjes waar jij jouw knitwear kunt scoren.

10 X Warm tijdens Dikketruiendag

Knitwear Atelier Blush

De perfecte trui voor Dikketruiendag die echt bij jouw past? Bij Atelier Blush kan jij geweldige truien en sjaals scoren. Vind je tussen de vaste collectie niet jouw ding? Geen probleem, bij Atelier Blush kan je ook terecht voor op maat gemaakte en unieke designs. Neem zeker eens een kijkje en pronk met jouw uniek stuk. 

 

Pluche Knitwear

Sinds 2018 maakt de Leuvense Nienke prachtige truien. Dankzij Nienke is de fast fashion berg ietsje kleiner. Ze werkt met lokale materialen en creëert op deze manier unieke en eerlijke knitwear. Geen zin in een trui? Ze heeft ook geweldige cardigans en vesten waarmee jij kan shinen op Dikketruiendag. Check ze hier.

 

Aymara

Wat krijg je als je Belgisch design gaat mengen met Peruaanse vezels en textielambacht? Een trui met een ziel. Aymara maakt authentieke stuks die van langdurige kwaliteit zijn en de berg van fast fashion ook weer iets kleiner maakt. Het merk is geboren uit liefde en houdt jou dus extra warm op deze koude dag. Bekijk het hier.

POM Antwerp

Houdt een dikke trui jou niet genoeg warm op Dikketruiendag? Neem dan eens een kijkje bij POM Antwerp. Naast hun super leuke en hippe sweaters, hebben zij ook leuke truien en mutsen. Je kan zo unieke en leuke combinaties maken die jou warm houden. Door te kopen bij POM Antwerp help je mee om de modewereld weer een beetje groener te maken. 

LN Knits

Hoge kwaliteit, handgemaakt en gewoonweg prachtig? Zoek niet verder, bij LN Knits koop je geweldige knitwear waarmee je andere ook nog eens helpt. Door bij hen te kopen, geef jij aan het leven van de locals in het Andesgebergte een extra mooie toets. Daar kan je toch geen kou voor lijden?

 

Wolvis

Wil jij een kunstwerk dragen op Dikketruiendag? Dat kan! Wolvis ontwerpt super unieke knitwear. Dankzij de kimonos, sjaals en mutsen met grafische patronen steek jij erboven uit. Geen zorgen, dankzij de beperkte oplagen van alle stuks blijft jouw outfit 1 in a million. Shoppen maar!

 

Alexa Fairchild

Moeder en dochter houden elkaar warm dankzij hun liefde voor gerecycleerd kasjmier. In Italië geproduceerd en van hoge kwaliteit. Bij Alexa Fairchild vindt iedereen iets dat bij zich past. Jong en oud, sportief en chique. Voor iedereen wat wils bij deze Brusselse dames.

Arte Antwerp

Wie zegt dat alleen dames unieke stuks willen op Dikketruiendag? Voor de creatieve boys hebben we ook een super leuk alternatief voor die suffe trui die je hebt gekregen van de bomma voor kerst. Arte haalt zijn inspiratie bij verschillende kunstvormen. Van moderne architectuur tot muziek. Snel naar Arte dus voor leuke knitwear. 

 

Keepers knitwear

Onze kleintjes willen we niet laten bibberen achter de schoolbanken. Leuke knitwear met duurzame materialen die op een ambachtelijke manier worden geproduceerd, dat zijn de producten van Keepers Knitwear. Ze zijn zo comfortabel dat jouw kleine spruit geen last gaat hebben van een kriebel trui. 

 

Castart

Voor mannen zijn er vaak geen kleurrijke alternatieven. Wil jij eens iets anders dan een grijze trui? Neem dan eens een kijkje bij Castart. Zij hebben een geweldige collectie die aan jouw kast wat extra kleur geeft. Op deze manier kan jij jezelf uiten op een subtiele manier. Snel naar Castart!

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.