Terug naar overzicht

10 x Vrouwen en hun merk aan de top

Dit jaar geen inspirerende quote op een roze achtergrond, maar wel een lijst van tien sterke Belgische merken met een top vrouw aan het roer. Zij voorzien je het hele jaar door van de nieuwste on-trend mode, knapste designs en must-have items. Lees snel verder, want let’s all support women!

10 x Vrouwen en hun merk aan de top
Vrouwendag

Dit jaar geen inspirerende quote op een roze achtergrond, maar wel een lijst van tien sterke Belgische merken met een top vrouw aan het roer. Zij voorzien je het hele jaar door van de nieuwste on trend mode, knapste designs en must-have items. Lees snel verder, want let’s all support women!

 

Tina De Souter Design

Tina is een creatieveling die we een echte expert kunnen noemen in grafisch design en boekbinden. Ze transformeert niet alleen haar ideeën in grafische designs, boekdesigns en boekbindingen, ze leert ze ook aan! In samenwerking met haar ongelooflijk netwerk creëert ze echte pareltjes. 

 

Franca

Waar voorliefde voor duurzame materialen en passie voor ambacht en design elkaar kruisen, ontstaat slow-design juwelenlabel Franca. Interieurarchitect en ontwerpster Franca Faggio Del Giglio produceert ieder juweel handmatig in eigen atelier in Genk. Eenvoud, een uitgesproken vormgeving en grafische en geometrische vormen van porselein & edelmetalen geven een krachtige, klassevolle look. 

 

Moon Games

Met een passie voor knitwear, kwaliteit en creativiteit stampte Anse Van Gestel in 2020 Moon Games uit de grond. Het Antwerpbased lifestyle label staat voor meer dan alleen mooie kledij: het gaat erover wat mensen samen kunnen bereiken als ze openhartig leven en zich verbinden met de mensen om hen heen. De stijlvolle truien en gerecycleerde tassen zijn personaliseerbaar met markers of verf. Zo kan je bijvoorbeeld de stuks voorzien van statements als ‘love wins’ of ‘awake’.

 

KAAI

Niet 1 maar 2 madammen zijn de oprichtsters van KAAI. Ine Verhaert en Helga Meersmans maken jouw perfecte handtas. Ze struggelden in het drukke werkleven met het vinden van de juiste tas. Na lang zoeken zijn ze het gewoon zelf beginnen maken. De perfecte werktas voor on the go kan jij dus bij KAAI scoren.

Laurence Delvallez

Voor Belgisch designer Laurence Delvallez gaan comfort en plezier hand in hand. De West-Vlaamse brengt jaarlijks een viertal collecties uit met opvallende statement pieces. Haar missie is om vrouwen een extra superkracht te geven. Ze ontwerpt juwelen die je zelfvertrouwen een boost geven en je de kracht geven om verder te gaan in het leven. De juwelen, gemaakt van zilver of 18k gold plating, zijn onder meer geïnspireerd op kunst en interieur design. 

 

Her.

Een vrouw die tientallen balletjes hoog houdt. Voor haar creëert het moeder-dochterduo Veerle en Elke Baert een look waarin de her. woman zich goed voelt, straalt en leeft met volle teugen. Kwaliteitsvolle, hedendaagse kledij waarin vrouwen floreren en het beste van zichzelf kunnen geven.

Billion Avenue

Heb jij de juweelautomaten van Billion Avenue al zien staan? Dit innovatieve idee komt van de Gentse Julie Deaulmerie. Zij startte Billion Avenue met als doel om betaalbare luxe aan te bieden. Haast je snel naar een automaat of de website om jouw outfit af te maken met deze geweldige juweeltjes. 

Klaartje Busselot

Klaartje Busselot maakt geweldige illustraties die zowel kleurrijk als gedurfd zijn. Geef dat extraatje aan je interieur door een mooie illustratie van haar op te hangen. Bekende bladen zoals Marie-Claire, Knack weekend en De Standaard gingen jou al voor! 

 

Leselles

Liesbet Allear stelt vrouwelijkheid, kleur en duurzaamheid centraal in haar Belgisch knitwear label leselles. De Oost-Vlaamse onderneemster geeft wolresten een nieuw leven door ze om te toveren tot kleurrijke en kwaliteitsvolle sjaals en truien. Dankzij het gebruik van mohair-wol is de knitwear voorzien van comfort en een prachtige glans.

 

Studio Hayah

Als creatieve onderneemster is Joke niet alleen zot van koffie maar ook van mooie vormgeving. Logo’s, leuke papierwaren en vormgeving op maat, deze designer kan het allemaal! Met meer dan 10 jaar ervaring op zak, startte ze in 2020  Studio Hayah op . Samen met jou maakt ze de mooiste ontwerpen en geeft ze elk ontwerp een vleugje magie mee.

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.