Terug naar overzicht

10 x Liefde op z’n Belgisch

De dag van liefde, hartjes en roze staat voor de deur. Met deze 10 Belgische merken stuurt Cupido jouw geliefde naar de zevende hemel.

10 x Liefde op z’n Belgisch

Wouters & Hendrix

Juwelen zijn een klassiek Valentijnscadeau en dan denk je natuurlijk onmiddellijk aan de juwelen van Wouters & Hendrix. Ze ontwerpen en vervaardigen al sinds 1984 eigenzinnige juwelen in hun Antwerpse atelier. Dit jaar brachten ze, speciaal voor deze dag, een limited edition collectie uit van armbanden met een speciale en liefdevolle boodschap. 

helen b

Op zoek naar een handgemaakt cadeau dat ook wat humor heeft? Dan moet je bij helen b zijn! helen b staat voor Helen Blanchaert – een vrolijke veertiger met een groot creatief talent uit Gent. Haar kernwaarden zijn om zoveel mogelijk met de hand te maken en om een lach op je gezicht te toveren. Met haar Valentijnspakketten zal dit zeker en vast geen probleem zijn! 

Atelier Jean

Wil je helemaal out of your way gaan en een gepersonaliseerd cadeau geven? Dan ben je bij Atelier Jean aan het juiste adres! Je vindt er tal van betaalbare juwelen, maar je kan dus ook elk juweeltjes personaliseren tot het perfecte cadeau.

The Patch Club

Op zoek naar een klein, fijn en betaalbaar cadeau? Deze patches zullen het hart van je geliefde gegarandeerd doen smelten. The Patch Club is een collectief van twee illustratoren, Sharon Lichtfeld en Kim Bollaert. Alle patches zijn allemaal in-huis ontwerpen en zelf / machinaal gemaakt vanuit hun kleine werkruimte in Antwerpen.

Atelier Bossier

Bij Atelier Bossier kan je terecht voor kwalitatieve en duurzame essentials met een extra touch. Atelier Bossier richt zich voornamelijk op eclectische afbeeldingen en teksten, waardoor ze zich onderscheiden van elke vorm van uniformiteit. 

MAD ABOUT MATS

MAD ABOUT MATS is een jong merk van (deur)matten met een attitude. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat er voor elk plaatsje in het huis en voor elke persoon / stijl een gepast item beschikbaar is. Ook voor Valentijnsdag hebben ze een geweldig assortiment om uit te kiezen. 

McAlson

Bij Valentijn horen natuurlijk heel veel hartjes en dat heeft McAlson goed begrepen! Bij McAlson vind je ondergoed, zwemshorts, pyjama’s en op deze liefdevolle dag dus ook heel veel hartjes. Hier kan je een valentijnsbox samenstellen zodat zowel jij als je geliefde de meest comfortabele Valentijns ooit zullen beleven. 

Meeki Choget

Op zoek naar een leuk kaartje om je liefdesbrief op neer te pennen? De wenskaarten van Meeki Choget zijn perfect daarvoor! Meeki Choget, pseudoniem voor Mieke Gochet, is gevestigd in Ternat, vlakbij Brussel waar ze drie jaar Grafisch Ontwerp & Illustratie studeerde. Ze houdt van gekke, kleurrijke prints en kaarten.

Under thy skin

Voor een sexy cadeau dat een ultieme boost van zelfvertrouwen geeft, moet je bij Under thy skin zijn. Under thy skin staat voor moderne lingerie die zich richt tot elke vrouw die in verandering gelooft. Ze streven naar duurzaam design en gebruikt gerecycleerde materialen.

nortstudio

Op zoek naar een uniek designstuk als cadeau? Bij nortstudio kan je niets verkeerd doen. Nortstudio werd opgericht door Jef De Brabander en Kathleen Opdenacker in 2016 en is gevestigd in Antwerpen. Kathleens aanpak is geworteld in grafisch ontwerp, oog voor detail en een brede interesse in materialen. De aanpak van Jef is geworteld in industriële engineering, diepgaande kennis van technieken en verschillende ambachtsvaardigheden. 

 

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.