Terug naar overzicht

10 lente essentials

Wie lente zegt denkt meteen aan het zonnetje dat weer tevoorschijn komt. De vogeltjes fluiten en we beginnen weer aan de lenteschoonmaak. Deze keer mag je jouw kledingkast zeker niet vergeten. Hieronder hebben we enkele musthaves opgesomd voor de warmere dagen.

10 lente essentials

Laurence D’ari

De eerste zonnestralen zijn daar en dat wil zeggen dat we onze zonnebrillen weer boven kunnen halen. Kies deze keer voor een kwaliteitsvolle zonnebril die je meerdere seizoenen kan dragen. Die kan je vinden bij Laurence D’ari.

Ireene

Het Belgisch weer is natuurlijk niet altijd het droogste weer. De zon maakt vaak genoeg plaats voor een stevige regenbui. Dankzij de trenchcoat van Ireene kunnen we de regen stijlvol trotseren. De collecties van Ireene zijn tijdloos, genderloos en voor ieder figuur.

 

Fox Factor

De perfecte jeans, dat is een eeuwige zoektocht. Bij Fox Factor kan iedereen zijn zin vinden. Dit tijdloos stuk komt elke seizoen terug, maar hoe creëer je een nieuwe look? Ga eens voor een lichte jeans om je kledingkast op te fleuren. 

 

Catalina J

Geen fan van een jeans? Gelukkig zijn er nog meerdere opties, zoals een mooi rokje. Bij Catalina J kan je een rok vinden die voor elke vrouw is gemaakt. Al haar collecties zijn gemaakt volgens de couture technieken die je bij de grote modehuizen terugvindt.

Les Basics

Hoe langer, hoe beter! Dat is een modetrend die we op de catwalks hebben gespot. Dankzij de maxi dress waan je jezelf al een beetje op vakantie. Neem eens kijkje bij Les Basics, zij hebben de maxi dress in verschillende lente kleurtjes. 

 

JA N UE

Een tijdloos kledingstuk dat zeker niet mag ontbreken is de witte blouse. Je kan hem combineren met een simpele jeans om overdag te dragen of met een geklede broek om het extra chique te maken. Het is daarom belangrijk om te investeren in een kwaliteitsvolle versie. De zero-waste blouse van JA N UE is hiervoor een goede keuze.

Cycleur De Luxe

De winterlaarzen ruilen we in voor een paar hippe sneakers. Die maken elke outfit wat meer casual. Cycleur De Luxe biedt een uitgebreide collectie aan voor zowel mannen als vrouwen. Je kan er een paar vinden voor elke outfit die jij in gedachten hebt

Collectif D’Anvers

Geen fan van sneakers? Dan zijn er nog altijd de platform heels! Bij Collectif D’Anvers. Vind je ze in alle vormen en kleuren!

 

Nona

Natuurlijk heb je ook een fantastische tas nodig om al die spullen in te stoppen. Nona heeft mooie tassen in verschillende kleuren en minimalistische vormen die gemaakt zijn van kwaliteitsleer. 

 

Moutton Collet

Om je outfits nog geweldiger te maken heb je ook nog enkele statement juwelen nodig. Die vinden je bij Moutton Collet. Haar juwelen worden onder andere gedragen door Lady Gaga, Madonna en nog andere beroemdheden. 

 

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.