Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • 10 Belgische kerstcadeaus voor minder dan 5 euro

10 Belgische kerstcadeaus voor minder dan 5 euro

Op zoek naar een low-budget secret santa? Of een kleine - maar fijne - attentie nodig? Hier ben je aan het juiste adres: ál deze leuke cadeaus tik je voor minder dan 5 euro op de kop.

10 Belgische kerstcadeaus voor minder dan 5 euro

1. Twisted candle (Texture the brand)

Deze twist kaarsen worden met de hand gemaakt en zijn beschikbaar in 12 leuke kleuren. Daarnaast steun je er ook nog eens het goede doel mee: bij elke kaars die je koopt, gaat er 1 euro naar 'Kom Op Tegen Kanker'! Koop ze hier.

2. Unieke wenskaarten (Inne Goossens)

Waarom nog gewone, saaie wenskaarten kopen als er zoveel Belgisch grafisch talent bestaat? Zo ook Inne Goossens, die een heus aanbod aan eigen en unieke designs aanbiedt in haar webshop. Kleine kunstwerken waar je gegarandeerd veel langer plezier van hebt. Bekijk haar ontwerpen hier.

3. Button (Koaren)

Een leuk cadeautje met een flinke dosis zelfrelativering! Alle ontwerpen van Karen François zijn heerlijk ironisch, maar met deze button zeg je pas écht wat je denkt. Klik hier om haar andere ontwerpen te bekijken.

4. Magneet (Eva Mouton)

De kleurrijke magneten van bekende illustratrice Eva Mouton fleuren elke koelkast op. Of je nu een duidelijke boodschap wil meegeven of net je eigen design wil maken: hier moet je zijn.

5. Patch (The Patch Club)

Sunny side down or sunny side up? Deze grappige patches zijn gemaakt van vilt en zijn eenvoudig overal op te strijken. Koop ze hier.

6. ‘Hidden Through Time’ spel (Rogue Side)

Een geschenk voor de gamers onder ons. Hidden Through Time is een schattig spel waarin je verstoppertje speelt met voorwerpen die verspreid zijn doorheen de rijke geschiedenis van onze wereld. Uren speelplezier, en dat voor zo’n kleine prijs! Bekijk het hier.

7. Mac Desktop Folders (Specht Studio)

Op zoek naar hét cadeau voor een neat freak? Of wil je net een duidelijke boodschap geven aan die ene sloddervos? Met deze handige desktop folders, ontworpen door Stephanie Specht, geraken ze hoe dan ook nooit meer iets kwijt.

8. Nettas (Point Virgule)

Deze nettas is duurzaam, handig en bovendien enorm ín. Doet functie als winkeltas of gewoon als fashion accessoire. Hier beschikbaar in 10 kleuren.

9. Scrunchie (Veritas)

Net zoals bovenstaande, is de scrunchie momenteel terug helemaal in de mode. Veritas heeft meerdere leuke ontwerpen in de aanbieding, maar wij zijn helemaal gek van dit zachte teddy stofje. Bekijk het hier.

‘The Stabiliser’ telefoonhouder (The Custom Shop)

Gedaan met onstabiele videochats, scheve e-pero’s en schokkende Netflix series. Met deze telefoonhouder kan je handsfree gebruik maken van je gsm, waar en wanneer je maar wil. Lees hier meer.

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.