Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • 10 Belgische kerstcadeaus voor minder dan 25 euro

10 Belgische kerstcadeaus voor minder dan 25 euro

Zoek je een geschenk voor minder dan 25 euro? Goed nieuws: wij verzamelden een lijst vol topcadeaus door Belgisch talent. Blijven scrollen!

10 Belgische kerstcadeaus voor minder dan 25 euro

1. Debuutplaat Brihang (Fake Records)

Geef eens een staaltje Belgische rap cadeau! De West-Vlaamse rapper Brihang blijft groeien in populariteit, en terecht. Zodanig hard zelfs, dat zijn label besloot zijn debuutplaat uit 2013 opnieuw uit te brengen. Tik ‘m hier op de kop.

2. Telefoonhoesje (Kaart Blanche/Case Company)

Zeg niet zomaar ‘een hoesje’ tegen deze samenwerking tussen Kaart Blanche en Case Company. Het zijn er immers twee: een voor jou en een voor je bestie. Klik hier.

3. Handgemaakte kaars (Atelier Lont)

Een kaars is altijd een gezellig cadeau, en al zeker als het een handgemaakt, heerlijk geurend exemplaar is met mooie droogbloemen erin. De houten lont zorgt dan weer voor een knisperend geluid om de ervaring af te maken. Klik hier.

4. Agenda Eva Mouton (Borgerhoff & Lamberigts)

Een van België’s favoriete illustratrices, Eva Mouton, brengt na groot succes opnieuw een agenda uit. Want waarom alweer opteren voor een gewone, zwarte agenda, als dit leuke exemplaar automatisch elke dag opfleurt? Een meer dan fijn cadeau voor de liefhebbers - je kan ‘m zelfs laten signeren! Klik hier.

5. Eierdopje (Artisann)

Het oog wil ook wel wat, en dat krijgt het met dit keramieken eierdopje. De ontbijttafel was nog nooit zo elegant. Tip: kijk hier zeker ook eens naar de andere creaties van Artisann.

6. Jaarabonnement Kunstletters

Op zoek naar hét cadeau voor die kunstliefhebber in je leven? Geef hen een jaarabonnement op het Kunstletters magazine. Zo blijven ze op de hoogte van de Belgische kunstscene en maken ze regelmatig kennis met opkomend beeldend talent! Klik hier.

7. Beanie (Koaren)

‘Zwarte beanie met wit borduursel. Goed warm enal’, zo omschrijft Karen François oftewel Koaren het zelf. Wij blijven grote fan van haar ‘ik wil naar huis’ ontwerpen, en voorspellen dat het met deze kille temperaturen alvast geen leugen zal zijn. Klik hier.

8. ‘Niet nu Laura’ boek (Uitgeverij Vrijdag)

Niet nu Laura begon als een uit de hand gelopen grap, maar is intussen uitgegroeid tot een volwaardige webcomic met duizenden fans. Anno 2021 heeft de illustratrice meerdere hilarische boeken uitgebracht bij de Antwerpse Uitgeverij Vrijdag. Tip: bekijk zeker ook eens de rest van hun gevarieerde aanbod. Klik hier.

9. Set onderzetters (Stardust)

Fleur de avond op met deze felgekleurde onderzetters! Door de grappige tekstjes tover je gegarandeerd een lach op ieders gezicht. Een leuk cadeau én een goede ijsbreker, all-in-one. Klik hier.

10. Grafische t-shirts (Ward Rombaut)

Ward Rombaut is een freelance designer die in het verleden al voor StuBru en De Ideale Wereld werkte. Daarnaast ontwerpt hij ook af en toe unieke t-shirts met creatieve en grappige opschriften. Bekijk ze hier.

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.