Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • 10 Belgische kerstcadeaus voor minder dan 15 euro

10 Belgische kerstcadeaus voor minder dan 15 euro

Met een budget van 15 euro kan je al een heel mooi en waardevol cadeau scoren, zeker als je er ook nog eens een lokaal merk mee steunt. Lees verder voor onze tips van Belgische bodem!

10 Belgische kerstcadeaus voor minder dan 15 euro

1. Bubble kaars (Texture the brand)

De kans is groot dat je deze kaars - of een variant - al eens hebt zien passeren op je sociale media. De Bubble kaars past dan ook in elk interieur, van de meest minimalistische ruimte tot het meest maximalistische decor. Bovendien is ‘ie 100% handgemaakt, beschikbaar in 7 leuke kleuren én gaat er per verkochte kaars € 1 naar ‘Kom op tegen Kanker’. Met andere woorden: topcadeau! Klik hier.

2. Handgemaakte oorbellen (Juffra)

Juffra maakt zilveren juwelen van hoogwaardige kwaliteit, steevast met de hand. Voor minder dan € 15 tik je al een paar prachtige oorbellen met schattige hangers op de kop. Wij kunnen niet kiezen! Bekijk haar aanbod hier.

3. Wenskaarten (Lenah de Wit)

Zelf noemt ze het ‘onkerstige kerstkaarten’, maar wij zouden de ontwerpen van Lenah de Wit eerder omschrijven als kleine kunstwerken. Of je ze nu écht cadeau wil geven, of gewoon lekker voor jezelf koopt: we snappen beide opties. Bewonder ze hier.

4. Sticker quotes (Goegezegd)

Op zoek naar een origineel cadeau? De sticker quotes van Goegezegd toveren een lach op ieders gezicht. Scroll hier door hun aanbod.

5. Suncatcher (Stardust)

Mira en Cédric vormen een grafisch ontwerpersduo met een gemeenschappelijke passie voor kleurrijk design en… alles dat glittert! Glitteren is exact wat er gebeurt als je deze suncatcher aan je raam plakt. Een cadeau dat zelfs op de meest druilerige Belgische dag een lach op je gezicht kan toveren. Klik hier.

6. Planner (helen b)

Alle helen b papierwaren worden gedrukt op kwaliteitsvol ecologisch papier, en zo ook deze weekplanner. Het A4 formaat laat toe dat je ‘m gewoon handig mee in je tas kan steken, of net mooi uitstalt op je bureau. Gemaakt in een maatwerkbedrijf in Gent. Klik hier.

7. Een inclusief kinderboek (Cargo Confetti)

Cargo Confetti gelooft in de kracht van inclusieve verhalen, en wij geloven in de boodschap van Cargo Confetti. Geef de kinderen in je leven deze kerst een prachtig en betekenisvol boek cadeau, en draag op die manier een steentje bij aan een inclusievere toekomst. Voor hen, voor jou, voor iedereen. Bekijk alle boeken hier.

8. Giftcard films (My Lumière)

Filmfreak in de familie of in de vriendengroep? Met de giftcard van My Lumière ontvangen ze HD bioscoopfilms, festivalparels, internationale documentaires, cinema van Belgische bodem en vele meer gewoon in hun mailbox. Bekijk hier de opties.

9. ‘Julius’ van Meskerem Mees (Mayway Records)

De 22-jarige Meskerem Mees is een talent om in de gaten te houden. Met dit eerste album lost de Gentse singer-songwriter dan ook alle verwachtingen in. Haar prachtige stem maakt ‘Julius’ een topcadeau voor elke muziekliefhebber. Koop de cd hier.

10. Koffietas (Kaart Blanche)

De jongens van Kaart Blanche staan bekend voor hun gevatte designs, en met deze koffietas slaan ze alweer de nagel op de kop. Op een beter 2022! Klik hier.

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.