Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • 10 Belgische kerstcadeaus voor minder dan 100 euro

10 Belgische kerstcadeaus voor minder dan 100 euro

Budget afgesproken van 100 euro? We got you. Deze tien producten zijn 100% Belgisch, en 100% onder je budget!

10 Belgische kerstcadeaus voor minder dan 100 euro

1. ‘Silhouette’ schaaltje (A’SCH)

‘Silhouette’ werd ontworpen door Anneluus Vermeersch en maakt deel uit van de ‘Now the light is changing’ collectie. Vermeersch draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en deze nieuwste collectie wordt dan ook 3D geprint uit gerecycleerd plastiek. Als juwelendoosje of als decoratief schaaltje: klik hier om het van alle kanten te bewonderen.

2. ‘Double-decker’ macramé plantenhanger (In Cotton Wool)

Er is geen leukere manier om de natuur naar binnen te brengen dan met deze dubbele plantenhanger uit macramé. De double-decker is gemaakt van 100% gerecycled katoen en past in elke ruimte dankzij de aanpasbare lengte. Bekijk ‘m hier.

3. ‘DripDrop’ gieter (Wanderful.design)

Deze gieter is ontworpen door Roel Vandebeek voor Tom Lenaerts, en maakt deel uit van zijn nieuwste project ‘Objet Portrait’, waarin hij de identiteit van zijn inspirator capteert in unieke objecten. DripDrop oogt uniek en lost meteen ook het probleem van doseren op dankzij zijn twee uitgietmonden. Hier beschikbaar in maar liefst vijf kleuren.

4. ‘Circular Plate’ (LVD)

Dit funky serveerbord oogt retro en wordt met de hand gemaakt en geschilderd, dus elk stuk is meteen een uniek cadeau! P.S.: ja, het mag gewoon in de vaatwasser. Altijd mooi meegenomen. Klik hier.

5. Parel oorbellen (Jennifer Busking)

Deze oorbellen van zoetwaterparels zijn de elegantie zelve. Een indrukwekkend cadeau, met zilveren en 14k gouden details. Bewonder ze hier.

6. Lightbox (quubo)

De lichtboxen van quubo worden met de hand gemaakt en kan je makkelijk aanpassen dankzij de bijkomende aanpasbare plexi plaatjes. Een nuttig cadeau dat jarenlang meegaat! Klik hier.

7. Platenhouder (Jean Collin)

De ontwerpster van deze minimalistische platenhouder, Marleen, liet zich inspireren door haar vader. Jaren geleden creëerde hij zijn eigen versterkers uit pure liefde voor goed geluid. Dit ontwerp zet die boodschap mooi voort. Hier beschikbaar in zwart, wit en goud. Kan zo’n 15 platen opbergen. 

8. ‘A taste of Tanzania’ koffietafelboek (Untold)

De Belgische Chef Axel Janssens woont en werkt al meer dan 10 jaar in Tanzania en maakte dit boek samen met zijn beste vriend, fotograaf Wim Demessemaekers, als een ode aan het land. Vol smakelijke recepten, prachtige foto’s en persoonlijke verhalen. Kortom: een boek dat je doet wegdromen en al je zintuigen prikkelt. Lees hier meer.

9. ‘Beatrice’ trui (Raad van Borduur)

Een heerlijk zachte trui uit 85% gesponnen en gekamd biologisch katoen en 15% gerecycleerd polyester, die met trots mag gedragen worden. De Raad van Borduur borduurt namelijk op fairtradekledij of ge-upcyclede tweedehandsspullen. De illustratie is van Marie Van Praag. Hier in kleine oplage beschikbaar.

10. Happy Moments gift box (Miglot)

Laat je geliefden kennismaken met de zalige geuren van Miglot. De Happy Moments gift box bevat alles wat je nodig hebt om heerlijk te ruiken: een eau de parfum, body lotion en shower gel. In travelsize formaat, dus ideaal voor een eerste ontdekking of om mee te nemen op reis. Bekijk de gift box hier.

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.