Terug naar overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Terug naar kantoor in Belgische stijl

Terug naar kantoor in Belgische stijl

Yess, we mogen eindelijk terug naar kantoor gaan! Ruil die jogging broek maar in voor een mooie outfit en koop snel de laatste kantoorspullen! We verzamelden de 10 leukste merken, zodat je weer kan stralen op het werk.

Terug naar kantoor in Belgische stijl

SOMAJ

Terug naar het werk met nieuwe kantoorspullen! SOMAJ voorziet jouw van kleurige kalenders, planners, notitieboekjes en etuien met een leuke lay-out. De kleurencombinaties die gebruikt worden in de notitieboekjes, geven het een collage effect. SOMAJ is opgericht in 2018 door Martine Jansen, een grafisch ontwerper. In haar ontwerpen speelt ze met vormen en kleuren. 

Haar notitieboekjes hebben een tijdloos design. Wil je ook een leuk notitieboekje scoren? Klik dan hier

Succesplanner

Hoe pak je het plannen aan tijdens het werk? Succesplanner voorziet jou van de nodige tools. Ze hebben een ruim assortiment aan planners, multifunctionele notitieboekjes, lijstjes en combipakketten. Succesplanner is een makkelijke manier om je week in te plannen en je belangrijke deadlines te noteren. Je kan ook een gepersonaliseerde set met de naam van je bedrijf bestellen bij Succesplanner. Succesplanners zijn te herkennen aan hun vrolijke design met felle kleuren. Ook leuk om te weten is dat Succesplanner net een samenwerking achter de rug heeft met JBC! Wil je meer weten over Succesplanner? Klik hier voor meer info.


 

Kambukka

Voor een nieuwe drinkbus moet je bij Kambukka zijn. Kambukka is een woord uit het swahili voor ‘genieten, profiteren, amuseren'. Kambukka is een gemakkelijk systeem dat ervoor zorgt dat de inhoud lekt in je tas. In een Kambukka drinkbus kunnen zowel koude als warme dranken. Je kan dus je koffie meenemen naar het werk in deze handige drinkbus. Een leuk weetje is dat Kambukka ook een optie heeft om jouw drinkbus te personaliseren! Zo kan jij jouw logo, jouw team foto of je naam op de drinkbus zetten met een leuk ontwerp erbij. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Christine Beckaert

Accessoires horen natuurlijk ook nog bij een leuke outfit. Bij Christine Beckaert vind je gouden juwelen in verschillende vormen, gemaakt om jou te doen stralen. Het Belgische merk is een samenwerking tussen Christine Beckaert en Elise Ceuterick. Voormalige kunsthistorica Christine heeft ervaring opgedaan bij Sotheby’s voor ze haar eigen merk begon. De inspiratie voor Christine Beckaert haar merk zit in architectuur, kunstgeschiedenis en haar liefde voor natuur, poëzie en literatuur. Wil je één van haar schitterende juwelen bestellen? Klik dan hier.

Amuse

Je lunch bewaren kan je doen met Amuse. Amuse verkoopt kleurrijke brooddozen, diepvriesdozen en snackdoosjes. De brooddozen bewaren jouw eten veilig en zijn gemakkelijk te gebruiken. Je kan een lekker slaatje meenemen of boterhammen naar het werk met een brooddoos van Amuse!  Amuse is een duurzaam merk dat zich inzet op: reduce, re-use, recycle. Alle producten zijn gemaakt in België. Wil je ook zo’n leuke lunchbox? Klik dan hier voor meer info.


 

Henau Eyewear Costume

Zoek je nog een nieuwe hippe bril? Het Belgische merk Henau Eyewear Couture verkoopt speelse brillen met een leuk motiefje. Hun statement is “Eyewear meets art”. Henau Eyewear Costume gebruikt enkel unieke handgetekende ontwerpen, omdat ze tegen massaproductie zijn. Het is dus ook nog eens een duurzaam merk. Henau brillen zijn een combinatie van ambacht en eigenzinnigheid. Wil jij een originele Henau bril bestellen? Klik dan hier.    


 

Green ICE

Naar het werk gaan in een leuke outfit? Je moet niet zo ver zoeken, want bij Green ICE hebben ze genoeg leuke kleding die jij kan aandoen om naar het kantoor te gaan. Ze hebben een ruim aanbod aan stijlvolle bloesjes, broeken en jurken. Green ICE is een merk dat naast kwaliteitsvol ook nog eens inclusief is. Ze hebben verschillende maten van 34 tot 50. Met de kleding van Green ICE zie jij er stralend uit op het werk!  Wil je meer weten? Klik dan hier 

 

Sarah De Saint Hubert

Voor een moderne kledingstijl op het werk moet je bij Sarah De Saint Hubert zijn. Na haar studie aan de Antwerpse Modeacademie is Sarah haar eigen label begonnen. Sarah De Saint Hubert is een duurzaam Belgisch merk gemixt met Franse invloeden. Sarah liet zich inspireren door muziek en creëerde zo een leuke collectie. De collectie bestaat uit moderne trenchcoats, hemden, geborduurde shirts, blazers en kostuum broeken. Zo kan je modieus op het werk verschijnen! Wil je meer weten over Sarah De Saint Hubert? Klik dan hier.

 

Cycleur de Luxe

Comfortabel rond lopen op het werk met Cycleur de Luxe. Dit Belgisch schoenenmerk verkoopt nl. leuke sneakers in verschillende kleuren. Cycleur de Luxe is gebaseerd op de Belgische geschiedenis van het fietsen. Cycleur de Luxe is opgericht in 2012. Een aanrader zijn de schoenen van de 727 collectie! Deze collectie combineert fashion met comfort. Wil jij ook schoenen van Cycleur Deluxe aankopen? Klik dan hier.

Ruiterstassen

Terug naar het werk met een leuke tas! Ruiterstassen voorziet jou van een leuk aanbod aan boekentassen voor volwassenen. Je kan de Ruiterstassen verkrijgen in verschillende kleuren.  Ruiterstassen zijn een tijdloos ontwerp. Een leuke aanrader is de classic collectie. Neem je laptop mee naar het werk in de Classic Laptoptas. De Classic collectie bestaat uit leder dat op een milieuvriendelijke manier behandeld werd. Ruiterstassen staat voor duurzaamheid als merk, zij geloven dat een eerlijk product kopen het beste is. Wil jij ook een Ruiterstas aankopen? Klik dan hier!

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.